2024. április 18., csütörtök

A JTI az idén is bekerült a világ legjobb munkaadói közé

A Japan Tobaco International multinacionális dohánygyártó cég az alkalmazottai elégedettségéhez és egyenlőségéhez való innovatív viszonyulásának és a munkavállalókba történő befektetéseinek köszönhetően az idén, sorban hetedik alkalommal is kiérdemelte a Top Employer Institute tanúsítványát.

A független H-tanúsító cég, a TOP Employers Institute világszinten kutatja fel és hasonlítja össze a HR-területen alkalmazott legjobb gyakorlatokat, és egymáshoz méri a programban részt vevő nagyvállalatokat. Az intézet követelményrendszerében a pályázók teljesítményét olyan területeken vizsgálja mint a tehetséggondozás, a munkaerő-tervezés, a tanulás és fejlesztés, a teljesítménymenedzsment és a vállalati kultúra.

Milenka Rajić, a Japan Tobaco International HR-ért és vállalati kultúráért felelős részlegének az igazgatónője az idei elismerés kapcsán kihangsúlyozta, hogy mindegyik vállalat magját az alkalmazottak képezik, és mindezért évről évre igencsak ambiciózus célokat tűztek maguk elé annak érdekében, hogy a JTI dolgozói számára minden szinten fejlődést tudjanak biztosítani. Ezért nagyon büszkék arra, hogy a Top Employers Institute az idén is felismerte a törekvéseiket és a befektetett munkájukat. Hozzáfűzte, hogy a részlegük az elkövetkezőkben azon fáradozik, hogy a humán erőforrásokkal történő irányításnak a folyamatát a jövő esztendőig még magasabb szintre emeljék.

A JTI munkavállalóit naponta, számos benefícióval motiválják. A munkavállalók és családtagjaik privát egészségügyi biztosítása, a külföldön és az ország területén történő előrelépési lehetőség és a rugalmas munkaidő csak egy-egy eleme ezeknek az előnyöknek.

A JTI az előtte tornyosuló kihívások ellenére az idén ismét bebizonyította, hogy számára az alkalmazottainak az elégedettsége és a beléjük való befektetés elsőbbséget élvez – nyilatkozta a tanúsítvány átadásakor David Pink, a Top Employers Institute vezérigazgatója.