2024. április 26., péntek
HOROSZKÓP

Januári előrejelzés

Nemcsak az ön születési jegyére utaló előrejelzést ajánlatos elolvasni, hanem azt is, ami az ön aljegyére vonatkozik (az aljegyet asztrológus számíthatja ki a születés pontos idejéből). Ha pontosabb és részletesebb előrejelzést szeretne, akkor azt a személyre szóló sorshoroszkópból kaphatja meg.

A holdcsomópont jegyet vált, az Ikrek jegyéből átmegy a Bikáéba, s másfél évig itt is marad. A Bikákra jelentős időszak vár, főleg most, hogy az Uránusz is fordulatot vált ebben a jegyben. A hónap közepétől pedig a Merkúr retrográd irányba váltása közlekedési nehézségeket okoz mindenkinek, a kommunikáció nem megy zökkenőmentesen, rengeteg félreértést okoz. Sztrájkok, közlekedési balesetek, információk vagy levelek késése...

Kos (március 21. – április 20.)

Most kezdődik egy egyéves időszak, amikor a lelki dolgok az ön figyelmét s felkeltik. Baráti kapcsolatai a hónap közepén még egy hullámvölgybe jutnak, ugyanis bizonyos információk birtokába jut, vagy öntől kérnek magyarázatot, ám ez nem hoz jó eredményt. Munkája, karrierje és a magasabb szintű tudás hoz most sikert, s az, ha más szemszögből figyeli a dolgokat.

Bika (április 21. – május 20.)

Végre élvezheti ismét a baráti társaságokat, s céljai is megint nagyobb esélyt kapnak a megvalósulásra. Számíthat nyereményekre, jó keresetre. Külföld és a jogi dolgok jót hoznak, az ön hite, felfogása úgyszintén megsegítik ezt. A karrier, a főnökök egy kis változást akarnak, stresszként érheti a dolog, de a hónap végére minden rendeződik.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Legyen óvatos, sőt kerülje a lifteket, a sötét, elhagyatott, zárt helyeket, a titkos telefonos vagy számítógépes üzeneteket, mert komoly bajba keveredhet miattuk. A törvénnyel és a hivatalos dolgokkal kapcsolatban nem sok sikerre számíthat, mások pénzére azonban és mások segítségére támaszkodhat. Az ön ideje még csak eztán jön.

Rák (június 22. – július 22.)

Továbbra is a partnerkapcsolaton, esetleg a nyilvánosságon van a hangsúly. Egészségét rendezze most, s fogadja el azokat a helyzeteket, melyeket nem tud kontrollálni. Külföld jelen pillanatban jó dolgokat hoz önnek, ugyanúgy a hittel kapcsolatos dolgok és a tanult, kimagasló pozíción lévő személyek.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Szerelmi élete jelenleg nehéz időszakon megy keresztül, tisztáznia kell a régen húzódó dolgokat, bár ez nem jár teljes szerencsével. A feszült helyzet kihat egészségére is. Most változtasson szokásain, étrendjén, életvitelén. A mindennapi tevékenységeiben keresse a kiutat, a karrier terén semmiképpen se kockáztasson, feletteseitől ne sok jót reméljen.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Egészsége, szokásai és étrendje, no meg az öltözködése sok problémát tud jelen pillanatban okozni, ezekre figyeljen, s drasztikusan változtasson rajtuk. Gyermekei most megkövetelik a figyelmet, régi ügyeket újra kell tárgyalni velük, s a beszélgetések komolyak lesznek. Valamilyen régi hobbihoz térjen vissza. Eljött az idő, amikor változtatni kell világszemléletén.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Az otthona, a biztonsága és a családja van pillanatnyilag fókuszban. Most tervezzen, hogyan szépíthetné meg otthonát, s milyen újításokat szeretne. A gyermekekkel kapcsolatos terveket gondolja át, legyen óvatos, ha elbeszélget a család fiatalabb tagjaival. Egészségi állapota miatt végre fellélegezhet, egy igen jó időszak kezdődik.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Lelki téren jelen pillanatban kezdődik egy fontos időszak, olyan érzése lehet, mintha már megtapasztalta volna a most történő dolgokat. Az utazások, a testvéri és rokoni kapcsolatok foglalják le önt ebben az időszakban. Figyeljen oda minden beszélgetésre, információra, találja meg az égiek üzenetét a szavakban, melyek most megismétlődnek. Ez a lezárás időszaka és egy új időszak kezdete.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Ez egy aktív szakasz, tele lesz energiával, lendülettel. Akármilyen tehetsége van, vagy csak sejtése róla, azt próbálja most aktiválni, kiaknázni, fejleszteni. Legyen óvatos a kijelentésekkel, szavakkal, vigyázzon, mit ír alá, s a közlekedésben is legyen óvatos. Legjobb most semmilyen adásvételt nem csinálni. Régi könyvekből új felfedezésekhez jut, s legyen óvatos a telefonnal, internettel.

Bak (december 22. – január 20.)

Az aktív időszak folytatódik az ön életében. Most lesz letisztázva, lezárva a múlt, nemcsak érzelmileg, hanem értelmileg is. Büszke is lehet, sok jó dolog történik önnel jelenleg, ám vannak váratlan felfedezések is, melyek részei e folyamatnak. Főleg a pénz, a gyerekek, a szórakozás és a kockázat vállalása okozza a stresszt. Most kezdődik egy olyan időszak, amikor az utazások, olvasás, szomszédi és rokoni kapcsolatok boldoggá teszik önt.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

A hónap elején használja ki az utazásokat és kapcsolatok teremtését, mert a hónap közepétől önt érinti legjobban a Merkúr retrográd iránya, ami számtalan akadályt gördít ön elé. A biztonságával, a családdal, az ingatlannal és az otthonával kapcsolatban lassan enyhül a stressz. Megkezdődött végre az egyéves periódus, amikor jó fényszögek lesznek az anyagi gyarapodásra.

Halak (február 20. – március 20.)

Lassan érezhető a Jupiter energiája, főleg a baráti kapcsolatokban. Céljai érdekében kötelező lépni e hónapban. A hónap első felében egy kis dühöt érez feletteseivel vagy valamilyen vezetővel kapcsolatban. Jó, ha valamilyen csoport, szervezet tagja, mert ez jót hozna most önnek, s az is, ha most társulna be. A szavakkal, a közlekedéssel, a rokonokkal és szomszédokkal legyen óvatos.