2024. március 29., péntek

Holtan találták Sanda Rašković Ivić fiát

Leugrott az ötödik emeletről

Sanda Rašković Ivić politikus, a Néppárt tagjának 25 éves fiát holtan találták tegnap kora reggel belgrádi lakásuk előtt. A rendőrség és az ügyészség első feltevései szerint a fiatalember öngyilkos lett, leugorhatott az ötödik emelten található lakásuk ablakából, közölte a szerb média.

A Felső Ügyészség a Tanjug hírügynökségnek elmondta, hogy a belügyi szervekkel nyomozást indítottak el J. I. halálának ügyében, akit tegnap holtan találtak lakásának épülete előtt.

Nenad Stefanović ügyész, a hírügynökségnek elmondta, hogy az első információk szerint öngyilkosságról lehet szó, a rendőrség elvégezte a helyszínelést és nem találtak erőszakra utaló nyomokat, a lakásban sem, ahol a fiatalember az édesanyjával élt. Ám, hogy minden felmerült feltevést ki tudjanak zárni, a talált testet boncolásra küldték, ahol toxikológiai vizsgálatot is el fognak végezni.

Az ügyész szavai szerint a belügyi szervek és az ügyészség mindent meg fog tenni, hogy felderítsék a tragédia okait.

Ahogy arra a Blic napilap rámutatott, egyelőre nem tudni, hogy mikor történt a tragédia, a testet reggel 5 óra után a járókelők jelentették a rendőrségnek. Feltételezések szerint a fiatalember kiugrott az ablakon, ám a halál okát majd csak a boncolást követően lehet biztosra venni.

A napilap kiemeli, hogy J. I. Sanda Rašković Ivić második házasságából született, rajta kívül még van egy fia és egy lánya a politikusnőnek. J. I. egyetemi tanulmányai során filozófiát tanult.