2024. április 16., kedd

Változás a topolyai tájékoztatásban

Az Infó Központ a Pannon RTV részeként működik tovább

A topolyai Infó Központ és a hozzá tartozó Régió Rádió, valamint az Express Channel televíziós csatorna a szabadkai Pannon RTV részeként folytatja működését – adta hírül a Pannon RTV. A helyi médiaközpont régi formájában már nem tudott fennmaradni a 2014-ben elkezdődött magánosítás után. Ezzel a tulajdonváltással biztosították további munkáját. Ami a műsorbeosztást illeti, a Régió Rádióban továbbra is magyar, szerb és szlovák nyelvű műsorok lesznek hallhatók, a már megszokott 107,9 MHz-en, azzal, hogy hétköznaponként 13 órától másnap reggelig, valamint egész hétvégén a Szabadkai Magyar Rádió adása szól.

Az Express Channel televíziós csatorna számára a Pannon Televízió biztosítja a tartalmat. A Pannon RTV igazgatója, Bodzsoni István arról biztosította a topolyaiakat, hogy a jövőben is minden fontos helyi hír eljut hozzájuk – olvasható a Pannon RTV hírében.

A szerb nyelvű műsort hétköznaponként 9-től 13 óráig a topolyai kollégák készítik. A tervek szerint csütörtökön és pénteken 8.30-tól 9 óráig szlovák műsort sugároznak.