2024. április 25., csütörtök

A rendőrség 285 kilogramm marihuánát foglalt le

A rendőrség és a Szervezett Bűnözés elleni Küzdelem Szolgálatának tagjai 285 kilogramm marihuánát foglaltak le és egy bűnszervezet hét tagját állították elő, akiket illegális kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítanak – áll a belügyminisztérium közleményében.

Az akció során letartóztatták a mitrovicai illetőségű F. V.-t (28), akit a bűnszervezet vezetésével gyanúsítanak, valamint az újvidéki D. N.-t (28), C. V.-t (27), P. L.-t (54), a projepolji B. N.-t (34) és a szintén mitrovicai illetőségű B. D.-t (31).

A rendőrségi közlemény szerint P. L. házának udvarában álló kamion átkutatása során 130 kilogramm marihuánát találtak, amit több csomagban tároltak, valamint nagy mennyiségben külföldi valutát is lefoglaltak.

A közlemény emlékeztet arra, hogy ugyanezen akció keretein belül még december folyamán letartóztatták a mitrovicai illetőségű M. V.-t (26), akit a béregi határátkelőhelyen fogtak el, amikor a kamionban egy külön tartályban 145 csomagnyi marihuánát találtak, melynek súlya 155 kilogramm volt.