2024. március 28., csütörtök

Alma ajándékba

A zentai Rotary Club adománya az egészségügyi dolgozóknak

Hétfőn délután a Zentai Közkórház és az egészségház ajándékot vett át a helyi Rotary Clubtól. Berényi Ernő, a klub zentai ez évi elnöke elmondta, hogy tavaly decemberben gyűjtést szerveztek az egészségügyi dolgozók részére. Ennek hozadékaként adták át hétfőn délután azt az 560 kilogramm almát, amit a horgosi Faragó Imre almatermelő jóvoltából biztosítottak a Zentai Egészségház és a kórház dolgozói számára. Dr. Surján Gusztáv, a Zentai Egészségház igazgatója mind a 110 dolgozójuk nevében köszönetet mondott az egészség szimbólumáért.

Dr. Csáki Beáta, a Zentai Közkórház igazgatónője beszélt a Rotary Clubbal való szoros együttműködésükről, és ő is megköszönte az adományt mind a 430 dolgozójuk nevében.

Berényi Ernő az egészség szimbólumát nyújtja át dr. Csáki Beátának és dr. Surján Gusztávnak

Berényi Ernő az egészség szimbólumát nyújtja át dr. Csáki Beátának és dr. Surján Gusztávnak

– Nem először segít bennünket a zentai Rotary Club különböző adományokkal, mentőkocsikat és műszereket is kaptunk már tőlük. Ezúton is szeretnénk megköszönni a segítségüket és a hosszú évek munkáját. Nagyon fontos, hogy az egészségügyben dolgozók érezzék, hogy ebben a nehéz helyzetben értékelik a munkájukat, és ezt akár almával is szimbolizálják.