2024. március 28., csütörtök

Elstartol a Sportrádió

Új rádióállomás szólal meg a Budapesten és környékén fogható 105.9 MHz-es frekvencián, valamint a nemzetisport.hu-n január 17-én, jelenti a Nemzeti Sport.

– Magyarország első és egyetlen sportrádiója a testmozgás, a játék, az egészséges életmód, a siker, a küzdelem, a fair play, a hazaszeretet és az összetartozás jegyében minden „sportos" témában hallatja a hangját – írja a Nemzeti Sport.

A Sportrádió műsorvezetői között található többek között Szujó Zoltán, Szegő Tibor, Harsányi Levente, de csatlakozik a csapathoz mások mellett az olimpiai bajnok Risztov Éva, valamint az ugyancsak korábbi olimpiai résztvevő, televíziós és rádiós műsorvezetőként egyaránt sikeres Csisztu Zsuzsa is.

A hallgatókat humoros és sporttal kapcsolatos, informatív reggeli műsor ébreszti a 105.9 MHz-en. Délelőtt zenei maraton, napközben információs műsor, délutántól egészen késő estig a napi sporteseményekre épülő, helyszíni kapcsolásokkal lesznek hallhatóak, de tematikus tartalmakkal is kiegészülő műsorfolyam várja a Sportrádiót hallgatóit.