2024. március 28., csütörtök

Adni jó!

Ünnepi csomagot adott át az Apolo gyógyszertár

Csütörtökön délelőtt az Apolo gyógyszertár ünnepi csomagot adott át a Zentai Közkórházban. Az adományok nagyobb része játékokból és babakellékekből áll, ezért a gyermekosztályra kerül majd. A csomag tartalmaz még többek között érintésmentes lázmérőket, amelyekre nagy szükség van ebben az időszakban, továbbá a mindennapi ellátáshoz szükséges gyógyszereket, amelyek a belgyógyászat és a sebészet számára is nagy segítséget jelentenek, valamint a rehabilitációhoz szükséges kisegítőeszközöket is.

Dr. Csáki Beáta, a kórház igazgatója köszönetét fejezte ki, és kiemelte, hogy már többéves hagyomány, hogy az Apolo ünnepi csomaggal támogatja az intézményüket. Az elmúlt évek során tolókocsikat, lázmérőket, inhalátorokat és még sok mást adományoztak.

Szabó Szilvia, az Apolo gyógyszertár igazgatója kiemelte, hogy fontosnak tartják karácsony táján az adományozást, és hogy mindig sikerült olyan csomagot összeállítani, ami mosolyt csal a gyerekek arcára.

– A támogatásunkkal mindig az egészségügyi intézményeket célozzuk meg, hiszen óriási terhelésnek vannak kitéve, és arra biztatunk mindenkit, hogy hacsak tehetik, kövessék a példánkat, hiszen adni jó – mondta Szabó Szilvia.

A csomagok sok érdekes játékot és hasznos kelléket tartalmaznak (Horváth Attila felvétele)

A csomagok sok érdekes játékot és hasznos kelléket tartalmaznak (Horváth Attila felvétele)