2024. április 20., szombat
HOROSZKÓP

Decemberi előrejelzés

Nemcsak az ön születési jegyére utaló előrejelzést ajánlatos elolvasni, hanem azt is, ami az ön aljegyére vonatkozik (az aljegyet asztrológus számíthatja ki a születés pontos idejéből). Ha pontosabb és részletesebb előrejelzést szeretne, akkor azt a személyre szóló sorshoroszkópból kaphatja meg.

December 4-én lesz az év utolsó napfogyatkozása, a Nyilas jegyében. Ilyenkor óvatosnak kell lenni, ezekben a napokban, sőt hetekben nem kell fontos döntéseket hozni, lényeges eseményeket eltervezni vagy megvalósítani, üzleteket lebonyolítani, új dolgokba kezdeni. Ilyenkor jobban oda kell figyelni mindenre, mivel az, ami ebben az időszakban történik, jelentősebb, mint azt elsődlegesen feltételezhetjük.

Kos (március 21. – április 20.)
Titkos szerelmi élete a hónap első felében boldogságot okoz, s ebben a hónapban nem ártana azt nyilvánosan is vállalni. A hónap második felében megváltozik a helyzete, magasabb szintre kerül, renoméja megnő, életkörülményei megjavulnak. Ám a pénzzel kapcsolatban nem ilyen jó a helyzet, sokáig fogja húzni az extrém költségek miatti veszteséget.

Bika (április 21. – május 20.)
A pénz elosztása, befektetése fogja foglalkoztatni ebben az időszakban. A külföld igen jelentős lesz, meghatározó fordulatot is hoz, valószínűleg pozitívat. Ez hosszú távon kihat önre. Ez a hónap az, amikor rendet kell teremteni végre a felelősségvállalás és a szabadság között, a modern és a hagyományos dolgok között. Jól gondolja át, milyen rendet teremt most és milyen döntéseket hoz, nehogy a nagytakarításkor hasznos dolgokat, értékeket is kidobjon.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Önre, de főleg partnerére fog rosszul hatni a napfogyatkozás. Legyenek óvatosak, az egészség terén és a munkával kapcsolatban is. A pénzügyek, örökségek is változásokon mennek keresztül, óvatos legyen, ha kölcsönt vesz fel. Nehéz álmai lesznek, de ebben az időszakban bizonyos megvilágosodásra, felfedezésre is számíthat.

Rák (június 22. – július 22.)
Ez a szerelem időszaka. Kapcsolatában mély, jelentős változások lesznek, megtapasztalhatja a legerősebb érzelmeket, a legerősebb szenvedély ébred fel önben. Céljai megváltoznak, s a baráti kapcsolatok is átértékelésen mennek keresztül. Jönnek most olyan fordulatok, melyekre nincs kihatása, ez egyes dolgokra jó lesz, másokra viszont nem.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)
A napfogyatkozás időszakában megesik, hogy egyes embereknek „elborul az agyuk", nem tudnak józanul ítélkezni, gondolkodni. Legyen ön is nagyon óvatos ebben az időszakban, mert amit most gondol és érez, az nem a teljes valóság, nem a teljes igazság. Ne tegyen semmit, húzza meg magát, s várja ki a hónap második felét, ám ekkor is mindennapi munkájában, hobbijában és a gyerekeiben, unokáiban találja meg a nyugalmat.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)
Jelen pillanatban még nem látja ön jól a családi helyzetet, a családtagokat, esetleg az ingatlanokat vagy az otthonban lévő intézkedéseket. A beszélgetés, a rokonok, esetleg szomszédok most segíthetnek a tisztánlátásban. A cselekvéseket halassza a hónap második felére. Gyermekével, szerelmével és hobbijával kapcsolatban akár sorsszerű előmenetelre, változásra is számíthat.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)
A szavak, a közlekedés, a testvérek és a szomszédok most a baj forrásai, de csak a hónap első felében, ezután pedig pont ők segítenek. Akár velük lesz gond, akár miattuk, de ez önre rosszul fog hatni kezdetben, később pedig bennük a remény. Pénzügyei a hónap első felében kedvezőek, azután pedig mások befolyása nem a legkedvezőbb. A hónap utolsó napjaiban beindul a teljes gyógyulás folyamata, esetleg a munkaszerzés s az egészséges élet kezdete.

Skorpió (október 24. – november 22.)
Most növelje még erejét, energiáját, lelkesedését! Pénzügyeivel azonban óvatosan bánjon, nem fújnak kedvező szelek e területen. Javíthat rajtuk a hónap második felében. A rövidebb utazások, a kommunikáció, a média, a szomszédok, rokonok jót hoznak. Itt az ideje, hogy otthonában rendezze a régi problémákat.

Nyilas (november 23. – december 21.)
Az ön jegyében történik a napfogyatkozás, ezért legyen nagyon óvatos, ne hozzon fontos döntéseket, habár a körülmények pont erre sarkallják majd. A hónap közepén a Mars belép az ön jegyébe, ekkor használja a felgyülemlett energiát munkára, sportra. Pénzügyei a hónap második felében javulhatnak, a hónap legvégén lépjen.

Bak (december 22. – január 20.)
Ez az ön sikeres időszaka. Titokban csinál majd valami hülyeséget a hónap elején, ám azután itt a gyökeres változás időszaka. Szerelem, szeretet, kedveskedés, élvezet, szépség, ami eddig nem igazán az ön asztala volt, most belépnek az ön életébe. Pénzügyei a hónap közepén döcögősen mennek, ám a hónap végére végre azok is beindulnak.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Önnek még meg kell birkóznia a múlttal, méghozzá most, ebben a hónapban. Ne halasztgasson semmit, rakjon rendet gondolataiban is, testében is, lelkében is. Dobja ki a szemetet, teremtse meg az egyensúlyt. A hónap végéig a Jupiter még az ön jegyében tartózkodik, használja ki a segítő erőket. Céljai változni fognak, s bizonyos veszteség éri a barátokkal kapcsolatban.

Halak (február 20. – március 20.)
Külföld és a barátok lesznek fontosak ebben a hónapban, e téren szerencsés fordulatokra számíthat. A munkával kapcsolatban a hónap elején legyen óvatos, ám azután jelentősebb javulás esedékes. Ha valamelyik baráti kapcsolatot előrébb szeretné vinni, most tegye meg, tizedike után, a hónap végéig. Lelki ügyekre és titkos küldetésekre ez a hónap kedvező.