2024. április 26., péntek

Három közlekedési baleset szinte egy időben Újvidéken

Három komoly közlekedési baleset is történt hétfőn, kora délután a székvárosban, melyek közül egyik tragikus kimenetelű, írja a 021.rs hírportál.

Zoran Krulj, a mentőszolgálat szóvivője megerősítette, 13 óra körül érkeztek az egyetemi város közelében történt balesethez, ahol egy 54 éves férfi autója lerepült az útról, és fának ütközött. A mentősök csak a halál beálltát tudták megállapítani. A rendőrség előzetes értékelése szerint a férfi még azelőtt elhunyt, hogy az autója fának csapódott.

A mentőszolgálat segítségére volt szükség a Ribnikar testvérek és a Danilo Kiš utcák sarkán is, ahol egy biciklist gázolt el egy személygépkocsi. A helyszínen történt beavatkozást követően a kerékpárost a Sürgősségi Központba szállították. 

Valamivel 14 óra után újabb baleset helyszínére siettek a mentősök. A Stari Ledinci felé vezető úton történt közúti baleset, melynek során négy személy megsérült. Egy 16 éves lány súlyosabban, őt kórházba kellett szállítani, míg az autóban ülő három másik személy könnyebben sérült.