2024. március 28., csütörtök

Minden gyermek kincs!

Szép Vajdaság fotópályázatunk kilencedik fordulóját még 2021. november 24-én hirdettük meg, Minden gyermek kincs! témakörben. Mára már számtalan gyermekfotó érkezett be e-mail címünkre, viszont akik most értesültek pályázatunkról és büszke szülőként részt vennének azon, gyermeküknek fotóit december 10-éig még beküldhetik a szepvajdasag@magyarszo.rs e-mail-címre. A pályázatra 0 és 5 év közötti gyermekek fotóit várjuk, és a fotón csak egy gyermek szerepelhet.

Hétfőtől kezdve hat napon keresztül egy-egy szelvényt jelentetünk meg napilapunkban. December 11-én a beérkezett összes gyermekfotót is megjelentetjük napilapunkban, amikor az utolsó szavazószelvényt is közzétesszük — és attól a naptól indulhat is a szelvényes szavazás!

Azonban ne feledjék, a Magyar Szó Facebook-oldalán is leadhatják majd szavazatukat a legszebb fotóra, valamint szakmai zsűrink is kiválasztja a legszebbet, így összesen három nyertest hirdetünk 2021. december 20-án, hogy a nyertes gyermekeknek a karácsonyfa alatt ott legyen már a nyereményük.

A nyereménycsomagok eddigi támogatói a következők: Artemo, Viola's magic crochet world, Blackfox posters és Mili ringatója.

A meglepetéseknek pedig továbbra sincs vége: a szelvények beküldői közül is nyertest sorsolunk!

* Nyitóképünkön pár beküldött fotót láthatnak.