2024. április 25., csütörtök

Tűz ütött ki egy obrenovaci kínai áruházban, többen megsérültek – VIDEÓ

Obrenovacon, a Miloš Obrenović utcában található kínai áruházban csütörtökön a délelőtt 10 óra körül tűz ütött ki, melynek során egy személyt eltűntként tartanak nyilván, további hat személy pedig megsérült – írja a 021.rs hírportál.

A tűzeset során jelentős anyagi kár keletkezett, a létesítmény teljes tetőszerkezete leégett. A lángokat 15.30 körül sikerült megfékezni és jelenleg is tart a helyszínelés. Még mindig nem ismertes a tűz keletkezésének oka, ugyanakkor a környező épületek lakóit evakuálták.

Miloš Majstorović, a belgrádi tűzoltóbrigád parancsnoka kijelentette, hogy a tűzoltók két perc alatt kiértek a helyszínre, viszont akkor már a tűz elterjedt az épületen.

– A helyszínre huszonöt tűzoltóautó és ötvenöt tűzoltó érkezett. Minden erőnkkel arra törekedtünk, hogy meggátoljuk a lángoknak a környező épületekre való terjedését. Jelen pllanatban a helyzet nyugodt, a lángok megfékezésének tényét pedig akkor jelentjük ki, amikor teljes mértékben megbizonyosodtunk arról, hogy azok nem terjednek át a környező épületekre – mondta Majstorović.