2022. január 25., kedd

Három délvidéki jelölt a külhoni kategóriában

Elindult a szavazás a Média a Családért díj közönségdíjasaira

Megkezdődött a szavazás a Média a Családért díj közönségdíjasaira – közölte a díjat gondozó alapítvány szerdán az MTI-vel.

Azt írták, a Média a Családért Alapítvány lassan 15 éve díjazza azokat a családbarát cikkeket és műsorokat, amelyek a családról és a családnak szólnak: történeteket mesélnek el, kérdéseket tesznek fel és válaszokat keresnek a családokat érintő élethelyzetekre, problémákra.

Az idei jelöltekre a közönség 2022. január 10-én éjfélig adhatja le voksát az alapítvány honlapján.

A közlemény szerint az idei jelöltek sokféle műfajban és megközelítésben foglalkoztak a családdal, a többi között témájuk volt az önbántalmazás, a gyászfeldolgozás, az időskori félelmek, a szülés utáni depresszió, az irigység, a család melletti továbbtanulás, az örökbefogadás, a szülővel való együtt alvás problémája, vagy az, hogyan viselik a kamaszok a bezártságot.

A magyarországi és külhoni szakmai zsűri által havonta kiválasztott jelölteket a Képmás magazinban, az alapítvány weboldalán, Facebook-oldalán és YouTube-csatornáján is bemutatják.

Az eredményhirdetésre 2022. január 31-éig kerül sor – áll a közleményben.

A tizenkettő közül három délvidéki jelöltje van a Külhoni Média a Családért-díjnak 2021-ben: Kállai G. Nikoletta és Tóth D. Lívia a Magyar Szóból és Bíró Tímea a Hét Napból.