2024. március 28., csütörtök

Legyél te is bolyais!

Fogadónapok a nyolcadikosoknak és a szülőknek a zentai Bolyai Tehetséggondozó Gimnáziumban

A zentai Bolyai Tehetséggondozó Gimnázium fogadónapot tart azon diákok és szüleik részére, akik érdeklődnek az iskolában való továbbtanulás iránt. Mint ismeretes, e középiskolában matematika, informatika és képzőművészeti szakon tanulhatnak a diákok, s bár a klasszikus nyílt nap a járványhelyzet miatt idén kivitelezhetetlen volt, így a fogadónapokat szakonként különböző dátumokon szervezik, több kisebb csoportban: most pénteken 15 órától az informatika szak iránt érdeklődőket fogadják, december 10-én a matematika szak, december 17-én szintén délután 3 órától pedig a képzőművészeti szak kerül bemutatásra. Bár e péntek délutáni időpontban már nincs tanítás, de a tanárok és a munkatársak igyekeznek minden kérdésre választ adni, hogy a szülők is teljes képet kapjanak arról, milyen iskolai élet vár gyermekükre, ha úgy döntenek, hogy erre a gimnáziumra bízzák őket az elkövetkező 4 évben.


A fogadónapokon a részvétel előzetes bejelentkezéshez kötött, ami alapján mindenkit visszahívnak és a tömeg elkerülése végett időpontot egyeztetnek. Részvételi szándékukat a http://www.bolyai-zenta.edu.rs/ honlapon a Fogadónapok címszó alatt található regisztrációs felületen tudják jelezni.
További hasznos információkért érdeklődhetnek a 024/816-666-os  telefonszámon, munkanapokon 8–14 óráig, valamint érdemes megtekinteni a Bolyai Tehetséggondozó Gimnázium honlapján található Legyél te is bolyais! banner alatt található kisfilmeket, prezentációkat is.