2024. április 25., csütörtök
HOROSZKÓP

Novemberi előrejelzés

Nemcsak az ön születési jegyére utaló előrejelzést ajánlatos elolvasni, hanem azt is, ami az ön aljegyére vonatkozik (az aljegyet asztrológus számíthatja ki a születés pontos idejéből). Ha pontosabb és részletesebb előrejelzést szeretne, akkor azt a személyre szóló sorshoroszkópból kaphatja meg.

A Mars és Nap kilépett a Mérleg jegyéből, s jelenleg már nem az igazságért és az egyensúlyért folyik a harc. A Nap nagy léptekben elhagyja a Marsot, mely most lépett a Skorpió jegyébe, s ezáltal a gyűlölet, az agresszió és a bosszú időszaka köszönt be egy időre.

Kos (március 21. – április 20.)

Mások pénzével, az örökséggel, a biztosítással, esetleg az adókkal lesz ön elfoglalva ebben az időszakban. A hónap eleje és közepe igen stresszes lesz pénzügyekben, legyen óvatos, a kockázatok nem fizetődnek ki. A munka terén és külfölddel kapcsolatban sikere lesz, sőt a baráti kapcsolatok is igen sok örömöt hoznak.

Bika (április 21. – május 20.)

A stressz a hónap elején és közepén akár az egészségére is kihathat. Összetűzésbe kerül másokkal, sőt partnerével is. Ugyanakkor váratlan és örömteli meglepetésben vagy utazásban is része lehet. Örömét munkájában leli meg, renoméja megnő, és segítséget kap feletteseitől. Külföld boldogságot hoz.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Főleg a mindennapi munkával, kötelezettségekkel lesz elfoglalva. Az egészsége is foglalkoztatni fogja. Küzdelmek, erőfeszítések, összetűzések, sőt sérülések is valószínűek – legyen nagyon óvatos. Ideges, mérges emberek és éles meg forró tárgyak a veszély forrásai, s a sietség meg a kapkodás növelik a veszélyt. Külföld, hit és tanult emberek javulást hoznak.

Rák (június 22. – július 22.)

A szerelem, az érzelmek, esetleg a gyermek fogja foglalkoztatni. Igen jó időszak ez akár üzlettárs meglelésére is. A fiatalok, a gyerekek jelen pillanatban megkövetelik a figyelmet, igencsak el lesz foglalva miattuk. A hobbi, a szórakozás és a szerelem is aktuális most, energiáját erre fogja fordítani. Jó az időszak, hogy olyan értékhez, pénzhez jusson, amiért nem ön dolgozott meg.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Az otthona most csatatér lehet minden értelemben. A sok idegeskedést, szurkálódást és stresszt legjobban azzal lehetne oldani, ha valamilyen felújítást, munkálatokat végezne otthonában. Legyen nagyon óvatos a tüzeléssel is. Szülők, nagyszülők, idősebb családtagok miatti felfordulás sincs kizárva. Boldog pillanatokat párja és mindennapi munkája nyújt, s egészsége is javulást mutat.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Ön most a rokonsággal, a testvérekkel és a szomszédokkal lesz elfoglalva, könnyen összetűzésbe is kerülhetnek, tehát legyen óvatos. Az is lehetséges, hogy valakiknek problémája lesz, s ön segít nekik, vagy fordítva, ők segítenek önön. Gyermekei és hobbija vagy a szórakozás fogja oldani a feszültséget. Legyen óvatos a közlekedésben, könnyen megbüntethetik ebben az időszakban.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Küzdeni fog a pénzért, nagy összegek jönnek-mennek keresztül az ön kezén. Most érkezett el az idő arra, hogy valami nagyot tegyen, valamit elkezdjen, mindenesetre jelen pillanatban adja bele az összes erejét és tudását a pénzteremtésbe. Otthonában békességre számíthat, a hónap végén pedig kellemes utazásban lesz része. Testvére örömöt szerez, és egy fontos hírt hall vagy iratot is megszerez.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Egy perc nyugta sem lesz ebben a hónapban, s jó lenne csökkenteni a bosszúálló igyekezeteit. Inkább teljes erejével harcoljon szeretteiért, szórakozzon, hobbiját űzze, segítsen testvérein, rokonain és szomszédjain. Kerülje a konfliktust a párkapcsolatban, jobb lenne, ha minél kevesebb időt töltenének együtt.

Nyilas (november 23. – december 21.)

A napokban megszilárdíthatja pozícióját, tanulhat is, és olyan helyekre utazhat, ahol már járt. A hónap vége jó idő a szerződésekre és a régi dolgok tisztázására. A hónap főleg a titkokról és az ön lelki világáról szól. Álmai, sőt lelkiismerete is nyugtalanítani fogja, a tudatalattijából pedig olyan információk törnek fel, melyek sokkolni fogják.

Bak (december 22. – január 20.)

Ez egy jó időszak az ön számára, megszépül, megnyugszik, sőt még szeretetét és kedvességét is jobban ki fogja mutatni. A céljaiért harcolni fog, s a barátokon is nagy hangsúly lesz. Pénzügyei jól intéződnek, használja ki a hónap első felét, most vásároljon, most költsön pénzt élvezettel és élvezetre.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Még a Jupiter ebben a hónapban kedvez az ön jegyének, kedélyének és egészségének, használja ki kedvező hatását, főleg a hónap első felében. A karrierje és életszínvonala viszik önt most harcba, akár összetűzésbe is kerülhet feletteseivel. Ugyanakkor nagy lépést is tehet e területeken, előléptetés, büszkeség, kimagasló pozíció is várható.

Halak (február 20. – március 20.)

Álmai végre valóra válhatnak, csak egy kis erőfeszítés kell hozzá a hónap második felében. Főleg a külfölddel, a törvénnyel, joggal, a magasabb szintű tudással és a tanult emberekkel való kapcsolat, no meg a hit, az életfilozófia azok a területek, amelyeken a siker várható. A közlekedésben és a szavaival, iratokkal kapcsolatban legyen óvatos.