2022. október 1., szombat

Jeles napok és ünnepkörök

Pályázat óvodapedagógusok részére

A Brunszvik Teréz Magyar Óvodapedagógusok Egyesülete, mint szakmai civil szervezet, alapító dokumentumában rögzített feladata és tevékenysége az értékeinek védelme, az értékek azonosítása, definiálása, széleskörű bemutatása, a mindennapok gyakorlatában való megvalósulásának feltérképezése. Mindezeknek megfelelően pályázatot hirdetünk Jeles napok és ünnepkörök megismertetése a szülőkkel és a gyermekekkel címmel.

Olyan pályamunkákat várunk az óvodapedagógusoktól, amelyben leírják, hogyan alkalmazzák az új projekt módszert az oktatói-nevelői munkájuk során, s hogyan sikerül/sikerült megtalálni azt a pontot (itt és most módszer), amikor megragadták/megragadják a pillanatot népi kultúránk alappilléreinek alkalmazásához.

Megfigyeléseiket, jelen vizsgálatukat vessék papírra és küldjék el. A leírás terjedelme nincs meghatározva, az egy nyomtatott oldaltól a meghatározatlanig. A beküldött munkák szerzői pénzjutalomban részesülnek. Várjuk óvodapedagógusaink jelentkezését, mindenkit arra biztatok, legyen bátor, merje megmutatni tudását. Beküldési határidő: december 30. – áll a felhívásban, amelyet dr. Szőke Anna, az egyesület elnöke tett közzé (e-mail: szoketanna@gmail.com).