2024. április 24., szerda

Negyedszer is Regionális Üzleti Fórum Újvidéken

A jövő héten, november 25-én negyedik alkalommal tartják meg Újvidéken a Regionális Üzleti Fórumot, amely lehetőséget kínál arra, hogy a vállalatok bemutassák üzleti ötleteiket, és kapcsolatot teremtsenek más cégekkel, intézményekkel. A rendezvény szervezője Vajdaság Autonóm Tartomány és az Európai Régiók Közgyűlése, az együttműködő partnerek pedig a Vajdasági Gazdasági Kamara, a Vajdasági Fejlesztési Alap, az Európai Ügyek Alap és az Európai Vállalkozói Hálózat.

Kombinált, vagyis hibrid rendezvény lesz az idei, az eseményeket online is figyelemmel kísérhetik az érdeklődők. A vállalkozások, igényeiknek megfelelően, B2B (business to business) találkozókat szervezhetnek a fórumon részt vevő vállalatokkal és intézményekkel, és erre egészen december 10-éig lehetőségük lesz a https://rbf2021.b2match.io/ linken. Az érintett ágazatok: Információs és kommunikációs technológiák és kreatív ipar, fémipar, valamint mezőgazdaság és élelmiszer-feldolgozó ipar.

A 4. Regionális Üzleti Fórumon várhatóan felszólal Várhelyi Olivér szomszédságpolitikáért és  bővítésért felelős európai uniós biztos, Pásztor István, Vajdaság AT Képviselőházának elnöke, Magnus Berntson, az Európai Régiók Közgyűlésének elnöke és Boško Vučurević, a Tartományi Gazdasági Kamara elnöke, a rendezvény házigazdája. A többi között bemutatkozik a franciaországi Val-d'Oise régió, az ausztriai Stájerország, a kínai Hopej tartomány, a norvégiai Inland és az írországi Údarás gazdálkodási egyesület. Eddig 31 országból több mint 170 résztvevő jelentkezett, és mindazoknak, akik figyelemmel szeretnék kísérni a fórum munkáját vagy szeretnének részt venni a B2B találkozókon, regisztrálniuk kell ezen a honlapon: https://rbf2021.b2match.io/signup

Bővebb információ ezeken az internetcímeken található: www.rbf.vojvodina.gov.rs; https://rbf2021.b2match.io/