2024. április 19., péntek

Épül a második Lidl üzlet

Új bevásárlóközpontot épít a Lidl üzletlánc Szabadkán – erősítette meg lapunknak a hírt a Lidl Szerbia sajtóközpontja. A második szabadkai üzlet a Szabadkai Közkórház közelében, pontosabban a Belgrádi út és a Forrás utca kereszteződésében kap helyet.

Az új épület helyét már csaknem egy éve előkészítették, lebontották a valamikori Zipper üzletházat, a telket elkerítették, most pedig munkagépek lepték el az építkezési területet.

Mint a Lidl sajtóközpontja lapunknak közölte, idejében értesítik a polgárokat a nyitásról, és azt is elárulták, hogy egy szabványszerű, 2400 négyzetméter területű modern épület készül, tágas vásárlói térrel, parkolóhelyekkel.

– Örülünk, hogy a szabadkaiak már várják az új üzletet, valamint annak is, hogy a városrészen élő lakosok is különleges vásárlói élményben részesülhetnek – áll a Lidl sajtóközpontjának válaszában.

Az első Szabadkán felépült Lidl bevásárlóközpontot 2018. október 11-én nyitották meg, amely azóta is töretlen népszerűségnek örvend, így minden bizonnyal a Harcosok sorakozója település lakosai is örülni fognak az új üzletnek.