2024. április 20., szombat

Súlyos baleset Zentán

Pénteken a kora délutáni órákban súlyos baleset történt Zentán, az Árpád utca és az Újsor utca jelzőlámpával ellátott útkereszteződésénél. A baleset során egy, az Árpád utcán, a malom irányába szabályosan haladó, nagykikindai regisztrációs táblájú, Volkswagen Golf személygépkocsiba futott bele egy magyarkanizsai rendszámtáblájú Fiat Seicento típusú személygépkocsi, amely az ütközés következtében felborult, és az egyik kereke is kiszakadt.

A Golfban egy idősebb szerb férfi ült egy idősebb hölggyel. A férfi a történtek kapcsán napilapunknak nyilatkozva annyit tudott mondani, hogy mivel zöldet jelzett a lámpa, szépen lassan megindultak egyenesen, amikor hirtelen hátulról ütés érte a kocsit, majd pedig azt látták, hogy a nekik ütköző kocsi elbukfencezik mellettük, és a tetejére állva megáll.

A Golf bal oldalán a hátsó lámpa tört össze, és a kocsi bal oldala is némileg behorpadt. A Fiat sofőrje megsérült és a zentai mentőszolgálat a kórházba szállította. A rendőrségi helyszínelés jelenleg is zajlik.