2024. április 23., kedd
MAGYARCSERNYE

A polgárok is vegyenek részt a költségvetési terv kialakításában

A magyarcsernyei önkormányzat felhívja a községben élő polgárok, civil szervezetek, vállalkozók és a szakmai közvélemény figyelmét, hogy vegyenek részt az új költségvetési terv kialakításában. Az önkormányzat célja, hogy a község falvaiban színvonalasabb és boldogabb legyen az élet, és – szerintük – ez csak azokkal együtt sikerülhet, akik itt élnek vagy dolgoznak, mert ők tudhatják csak, hogy mire van szükségük az itt élő embereknek.

Az érdeklődőknek egy kérdőívet kell kitölteniük, amely a községháza hivatalos oldaláról letölthető (https://www.novacrnja.rs/sr/) vagy személyesen is kérhető a földszinti irattárban.

A kérdőív számos lehetőséget tartalmaz, melyre az önkormányzat biztosítaná a meglévő forrásait, tehát a szegény sorsúak, a vállalkozások, a földművelés, a turizmus, az infrastruktúra, a gazdaság fejlesztésének támogatására, de arra is lehetőséget ad, hogy saját javaslatokat tegyünk.

A névtelenül kitöltött kérdőíveket az érdeklődők személyesen, postán (Magyarcsernyei Önkormányzat, JNA 110, 23218 Magyarcsernye) vagy elektronikus formában küldhetik vissza a racunovodstvosonc@gmail.com e-mail-címre.