2021. december 5., vasárnap

Lezárult Szép Vajdaság fotópályázatunk nyolcadik köre

Gyönyörű vibráló színek és szebbnél szebb tájak, kiegyensúlyozott érzelmek jellemezték azokat a fotókat, amelyek a Szép Vajdaság fotópályázatunk nyolcadik körében érkeztek be az e-mail-címünkre, amikor is az ősz színeit és ízeit ábrázoló képeket vártunk a pályázóktól.

A beérkezett fotókat a szakmai zsűri – amelynek tagjai Dávid Csilla és Ótos András fotós, valamint Máriás Endre főszerkesztő-helyettes – gondosan bírálta el, és nagyon elégedettek voltak azokkal. A sok kiváló kép közül kizárólag azokat díjazták, amelyek igazodtak a pályázat központi témájához.

Az alkotásokat értékelő zsűri döntése értelmében a nyolcadik kör győztese Rózsa Barbara lett, Adán készült fotójával. A nyereményét ezúttal a bácskossuthfalvi Virág Chili biztosítja, akik egy csodás csípős csomaggal készültek nyertesünk számára. A nyertes fotó emellett egy héten át a Magyar Szó Facebook-oldalának borítóképe is lesz.

Rózsa Barbara (Tornyos), fotója Adán készült
Rózsa Barbara (Tornyos), fotója Adán készült

A zsűri különdíjait ezúttal Erdélyi Olívia (Királyhalom) és Medvecki Sándor (Temerin) kapják. Nyereményük egy könyvcsomag és egy-egy páros belépőjegy a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe.

Erdélyi Olívia, Királyhalom
Erdélyi Olívia, Királyhalom

Medvecki Sándor (Temerin), fotója Topolyán készült
Medvecki Sándor (Temerin), fotója Topolyán készült

A bírálóbizottság külön dicséretben részesítette Kissák Éva (Királyhalom), Macus Edith (Bezdán) és Víg Melánia (Magyarittabé) képeit. Őket egy-egy páros belépővel jutalmazzuk meg a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe.

Kissák Éva (Királyhalom), fotója Horgoson készült
Kissák Éva (Királyhalom), fotója Horgoson készült

Macus Edith, Bezdán
Macus Edith, Bezdán

Víg Melánia, Magyarittabé
Víg Melánia, Magyarittabé

Ellenben azok se búsuljanak, akik ebben a körben nem nyertek, hiszen rövidesen újabb témákban várjuk a fotókat! Addig is keressék lapárusainknál a napilapunkat és lapozzák fel azt, hiszen a beküldött fotókból egy válogatással kedveskedünk, és honlapunkon is viszontláthatják a legjobb fotókat.

Fedezzük fel együtt újra Vajdaság csodáit!

(Kérjük a nyerteseket, hogy a szepvajdasag@magyarszo.rs e-mail-címre küldjék meg adataikat, hogy kézbesíteni tudjuk az ajándékokat.)