2024. március 28., csütörtök
MAGYARCSERNYE

Ajándék gyermek autóülés a kicsiknek

A magyarcsernyei önkormányzat honlapján megjelent egy közlekedésbiztonsági felhívás, melynek alapján gyermek autóülésekre pályázhatnak azok a szülők, akiknek gyermekei 2019. december 31. után születtek.

További feltételként határozták meg, hogy legalább az egyik szülőnek saját gépkocsival és állandó lakcímmel kell rendelkeznie a község területén. A pályázó szülőnek a jelentkezési lap mellé csatolnia kell az érvényes személyi igazolványának és a forgalmi engedélyének a kivonatát, valamint gyermeke anyakönyvi kivonatának a fénymásolatát is.

A pályázatokat október 30-áig lehet átadni. Érdeklődni a községháza írnoki irodájában lehet személyesen vagy telefonon a 023/818-030-as telefonszámon Jelena Beljacnál. A pályázati anyag elektronikus formában is elérhető a községháza honlapján (https://www.novacrnja.rs/sr/).

A dokumentációt személyesen vagy postai úton lehet átadni. A postacím: Magyarcsernyei Önkormányzat, JNA 110, 23218 Magyarcsernye. A borítékokra fel kell tüntetni: „Za dodelu auto sedišta za bebe/dece”. A pályázatot a magyarcsernyei önkormányzat önerőből finanszírozza.