2024. március 28., csütörtök

Megtalálták a gyilkos fegyvert, amellyel a Đokić családdal végeztek

A gyilkos fegyvert pénteken találta meg a rendőrség Goran Džonić lakásának átkutatása során, akit a Đokić család meggyilkolásában való részvétellel gyanúsítanak - írja az N1 hírportál.

A rendőrség megerősítette, hogy a talált pisztollyal likvidálták a háromtagú aleksinaci családot. Goran Džonić gyanúsított egy nyugdíjba vonult tűzoltó, aki rokonságban állt a tragikus véget ért családdal. A bűncselekmény után még a család temetésén is résztvett.

A gyanú szerint szeptember 26-a tragikus éjjelén Džonić egy sárga robogón állta útját a családnak, majd a moravaci határba kísérte, majd a gyanú szerint meggyilkolta őket. Jelenleg még nem tudni, hogy volt e segítője a gyilkosság kivitelezésében.

A gyilkosságot követően a Đokić család személygépkocsijából több tízezer eurónyi összeget lopott el, majd mintegy 43 ezer eurót a fiának a birtokán ásott el. A pénz másik részét pedig a házában rejtegette egy porszívóban.

A 10 ezer eurós adósságát azonnal kifizette, ez pedig gyanússá tette őt a rendőrség előtt. A kihallgatása során a bűncselekmény elkövetését a fiaira próbálta hárítani, de a rendőrségnek már számos bizonyítéka van ellene. A gyanúsított jelenleg is letartóztatásban van.