2024. április 25., csütörtök

Baba-mama expó volt Szabadkán

Az Anahitas Egyesület szervezésében negyedik alkalommal tartották meg az Angel Dreams elnevezésű expót a babák, kismamák és családok részére. A találkozót az egyesület helyiségeiben rendezték meg.
Az expót Góli Csilla, a szabadkai városi tanács kommunális ügyekkel és fejlesztésekkel megbízott tagja nyitotta meg, aki a versenyző picinyeknek sok sikert kivánt a babamászó versenyben. Valamennyi baba ajándékot kapott, mézeskalács érmet, az első négy helyezett pedig értékes ajándékokat.
Az esemény során négy előadást tartottak a kismamáknak. Az Anahitas sarokban színes, zenés foglalkozást szerveztek, egy bohóc szórakoztatta a legkisebb látogatókat, illetve arcfestést is lehetett igényelni.
– Boldogok vagyunk, hogy az idén is sikerült megrendezni ezt a gyönyörű találkozót, viszont a jelenlegi körülmények korlátozták lehetőségeinket. Ennek ellenére nagyon elégedettek vagyunk a rendezvényünk sikerével. A látogatók, csaknem 300-an, részt vettek a nyereményjátékban; a belépő űrlapok kitöltésével és egy kis szerencsével a sorsoláson értékes jutalmakat kaptak, autós gyereküléshez, babacsomagokhoz, babakozmetikához és egyéb nyereményekhez jutottak – jegyezte meg Kunyi Farkas Klaudia, az Anahitas alapítója és elnöke.
A rendezvényt Szabadka város, Vajdaság Autonóm Tartomány és a Bethlen Gábor Alap támogatta.