2024. március 29., péntek

Eltűnt egy 46 éves férfi

Eltűnt a 46 éves, máriamajori (Stepanovićevo) Stanislav Dupor, akit péntek óta keresnek családtagjai. Stanislav kilenc óra körül elment bevásárolni, és azóta nyoma veszett.

A 021 hírportálnak a családja elmondta, hogy eltűnését bejelentették a rendőrségen, de egy rendőrautót sem láttak a faluban péntek óta, amikor a hatóságok fél órát köröztek a településen, és tanúvallomásokat rögzítettek.

Stanislav mentális problémákkal küzd, amelyek miatt gyógyszeres terápián van, de már három napja nem szedi az orvosságait, ezért a család attól tart, hogy mostanra állapota súlyossága miatt kevés az esélye annak, hogy egyedül hazatalál.

Mint mondták, minden nap a megszokott útvonalon ment el a boltba, de mindig tíz perc alatt hazatért, pénteken azonban munkálatokat végeztek a vasúton, amely Stanislav útvonalát is keresztezte, és a lakosokat egy másik irányba terelték. A család azt gyanítja, hogy a férfi emiatt bizonytalanodhatott el, és eltévedt.

Egy személy Stanislavot látni vélte ma Bácspetrőc határában. A család folyamatosan keresi őt, és mindenkit arra kér, ha látja Stanislavot, értesítse őket a 065/300 25 85-ös telefonszámon.