2022. május 28., szombat

Kishegyes duplázott

A Sportvilág nyereményjátékának két főnyereménye is egy helyen talált gazdára

A Sportvilág nyereményjátékának a közelmúltban ejtették meg az utolsó húzását, a főnyeremény egy HP laptop volt, amely Kishegyesen talált gazdára, mint ahogy a harmadik díjként számon tartott borcsomag is. Hogy érdemes volt játszani, illetve a sors útjai – mint köztudott – kifürkészhetetlenek, azt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a két nyeremény ugyanazon személyhez került. Balaton Erzsébethez, aki egykori sportolóként, de ma is szenvedélyes játékosként vett részt a sorsolásban.

Nyertesünk az új laptoppal és a Magyar Szó képviselőivel
Nyertesünk az új laptoppal és a Magyar Szó képviselőivel

A Sportvilág nyereményjátékának abszolút győztese, Balaton Erzsébet rengeteg sorsolásban vett már részt, és a szerencse többször is rámosolygott. Sőt, lapunk egy korábbi nyereményjátékán utazást is nyert. Erzsébet szereti a sportot és a nyereményjátékokat, ezért nyilvánvaló volt számára, hogy a Sportvilág felhívását nem hagyhatja ki.

– Nagyon régóta, talán több mint harminc éve veszek részt különböző újságok nyereményjátékain. Szeretem a kihívásokat, persze szerencsésnek is kell lenni, de hála istennek, ezzel nem volt gondom. Különböző újságok felhívásain szerepeltem sikerrel, tavalyelőtt a Magyar Szóval nyeretem egy utazást Brač szigetére. Akkor a szépségverseny kapcsán kellett beküldeni szelvényeket, a mostani játék esetében a foci-világbajnokság kapcsán kellett négy szelvényt elküldeni, illetve az olimpiához köthetően szintén négyet. Az első, a topolyai TSC falai között megejtett húzást élőben követtem. Rögtön megismertem a borítékom, és úgy tűnt, majdnem kihúzzák, aztán belenyugodtam, hogy mégsem. Az olimpiához köthető húzással sem volt szerencsém – hallhattuk Balaton Erzsébettől, aki azért reményeket fűzött a harmadik húzáshoz, amikor is összevonták a két játék borítékait, de elfelejtette követni az élő közvetítést.

Balaton Erzsébet átveszi az ajándékokat
Balaton Erzsébet átveszi az ajándékokat

– Később felmentem az internetre, és egy ismerősöm már küldött gratulációt, csak nem értettem az okát. Ahogy volt rá alkalmam, kinyitottam a Magyar Szó aktuális számát, és habár olvastam, hogy Kishegyesre került a főnyeremény, de még azt nem is sejtettem, hogy hozzám. Először a borcsomag mellett láttam meg a nevemet, majd aztán figyelmesebben elolvasva láttam, hogy a főnyeremény mellett is az áll, hogy Balaton Erzsébet. Nem akartam elhinni, és a párom is kételkedett, ezért megnéztük a netes videót, hogy lássuk, tényleg én nyertem-e. Aki húzta, az sem akarta elhinni, hogy a két nyertes ugyanaz a személy. Mindenesetre nagy szerencse kellett hozzá, mert egészen alulról került ki az én borítékom – mondta el a kishegyesi nyertes, aki hozzátette, hogy most nagyon boldog. A hab a tortán, hogy Erzsébet és a párja a napokban házassági évfordulót is ünnepelt, így a nyereményt egy kicsit évfordulós ajándékként is élik meg. És amint még megtudtuk a szerencsés nyertestől, az új laptop valóban jó helyre került, hiszen az, amit eddig használt, csak kölcsönben volt nála, ugyanis az édesanyjáé. Erzsébet végezetül elmondta, hogy rendszeresen vásárolják a Magyar Szót, és feltétlenül részt vesznek majd a legközelebbi nyereményjátékokon is.