2024. április 25., csütörtök

Az ősz színei és ízei

Az ősz eljövetelével folytatódik Szép Vajdaság fotópályázatunk, immáron a nyolcadik fordulót hirdetjük meg.

A nyár zöldjei után a fák és bokrok levelei őszi vibráló színekre váltanak. Mindenkit lenyűgöz a sárga, a vörös, a narancs és az arany megszámlálhatatlan árnyalata. És akkor még nem is beszéltünk a sült paprika, a gesztenye, a sült tök mennyei ízéről és csábító illatáról.

Szép Vajdaság fotópályázatunk nyolcadik fordulóját az ősz játéka ihlette meg. Fotópályázatunk témája ezúttal az ősz színei és ízei.

Olyan fotókat várunk a pályázóktól, amelyeken ezen évszak csodálatos színeit és ízeit örökítik meg egy-egy képben.

A pályázatra 2021. október 15-e és 24-e között küldhetik be a fotókat a szepvajdasag@magyarszo.rs e-mail-címre. Az eredményhirdetésre másnap, október 25-én, este 8 órakor kerül sor.

A pályázat különlegessége továbbra is az, hogy a nyereményeket vajdasági magyar termelők és vállalkozók biztosítják. Ezúttal a bácskossuthfalvi Virág Chili (www.viragchili.rs) ajándékozza meg nyertesünket egy csípős csomaggal a termékeikből.

Ezenkívül a nyertes fotó egy hétig a Magyar Szó Facebook-oldalának borítóképe lesz.

A fényképeket szakmai zsűri értékeli majd: Dávid Csilla és Ótos András fotós, valamint Máriás Endre főszerkesztő-helyettes.

Pályázatunkra amatőr fotósok olyan munkáit várjuk, amelyek még nem részesültek elismerésben, díjazásban. Egy jelentkező maximum három fotóval vehet részt a pályázaton. Fontos, hogy minden fotónál tüntessék fel, Vajdaság mely településén készült a kép, valamint a fotó készítőjének a nevét és lakhelyét. Arra kérjük a pályázókat, hogy csak olyan fotókat küldjenek be, amelyeken az ősz színeit örökítik meg.

Azokat a fotókat, amelyek nem az adott pályázati kör témájához kapcsolódnak, a zsűri nem veszi figyelembe az elbíráláskor.

Mindenkinek sok szerencsét kívánunk!