2024. április 25., csütörtök
SZENTTAMÁS

Polgármester járt az óvodákban

Többéves hagyomány, hogy a gyermekhét alkalmából Szenttamás község önkormányzata meglátogatja és megajándékozza az Öröm Iskoláskor Előtti Intézmény valamennyi csoportját.

Szerdán délelőtt a szenttamási önkormányzat küldöttsége, Radivoj Debeljački polgármester munkatársaival és Biljana Bajić, az Öröm Iskoláskor Előtti Intézmény igazgatója először a Jovan Popović utcában lévő Hófehérke (központi) óvodát, majd a begluki városrészben a Piroska és a Farkas óvoda épületét kereste fel, ahova az idén (három csoportban) 59 kis óvodást írattak be. A küldöttséget ezt követően a tuki városrészben lévő Barbie óvodában 25 magyar óvodás énekkel és tánccal fogadta. A községi vezetőség tagjai mindenütt elbeszélgettek az óvónőkkel és pedagógusokkal, de a legkisebbekkel is, akik vidáman, énekszóval és saját kezűleg készített ajándékkal fogadták a vendégeket. Ugyanakkor az önkormányzat képviselői is ajándékcsomagokkal lepték meg a kicsiket.

Szenttamás polgármestere ez alkalomból elmondta, a létesítményekben tett látogatás egyúttal lehetőség volt arra, hogy a helyszínen győződjenek meg arról, hogy az óvodák épületei és felszerelése teljes egészében megfelelnek a törvényes előírásoknak és a modern kor követelményeinek.