2024. április 25., csütörtök

Györe amerikaival kezd

Csak Miomir Kecmanović tudta meg első ellenfele nevét a négy szerbiai közül az Indian Wells-i 1000-es torna sorsolásán. Filip Krajinović és Dušan Lajović ugyanis kiemeltek, és a rajton erőnyerők, míg Györe László az éjjel a selejtezőből kapott ellenfelet, aki végül az amerikai Maxime Cressy lett, akivel ma 23 óra táján csap össze.

Ha Györe túljut az 1. fordulón, a 2. fordulóban a 11. kiemelt argentin Diego Schwartzman következik. Krajinović a 27. kiemelt, és a 2. fordulóban az amerikai Marcos Gironnal vagy selejtezőssel kezd. Lajović a 28. kiemelt, ő is a 2. fordulóban kezd, ellenfele pedig az amerikai Tommy Paul vagy a spanyol veterán Feliciano López lesz. Kecmanović az ausztrál Alexei Popyrinnel találkozik – mindhárom meccsüket a szerb nyerte –, a 2. fordulóban pedig a lengyel Hubert Hurkacz következhet. Fucsovics Márton az olasz Gianluca Magerrel kezd, akit öt éve Rómában legyőzött.

Az eszményi nyolcaddöntő: Medvegyev–Opelka, Hurkacz–Shapovalov, Rubljov–Bautista, Ruud–Schwartzman, Berrettini–Sinner, Zverev–Monfils, Auger-Aliassime–Carreno, Cicipasz–Garin.

Az 1. fordulóban a Murray–Mannarino lehetne a rangadó, a 2. fordulómeccsei közül pedig a Korda–Tiafoe, a Harris–Davidovich és az A. Zverev–Brooksby csata vonz eleve figyelmet.

BARCELONA. – A challenger 1. fordulójában: Milojević–Oliel 7:6, 0:6, 6:4, Kuhn–Krstin 6:4, 6:4.