2024. április 19., péntek

A Ferencz házaspárnál Magyar Szóval indul a nap

Óbecsei olvasónk átvette nyereményjátékunk könyvcsomagját

A múlt hétvégén a tóthfalui Magyar Szó Park keretein belül, élő bejelentkezésünk és sorsolásunk alkalmával mosolygott rá a szerencse Ferencz Géza óbecsei olvasónkra, ugyanis Ökrész Rozália, a Magyar Szó Lapkiadó Kft. igazgató asszonya az ő borítékját húzta ki a több száz, a labdarúgó-Európa-bajnokság és az olimpiai játékok ideje alatt meghirdetett nyereményjátékunkra beküldött borítékok közül. Az óbecsei Ferencz házaspár egy több ezer dináros könyvcsomaggal lett gazdagabb, hiszen a múlt év végén megjelentetett különleges kiadványainkat adta át nekik szombaton Szedlár Diana munkatársunk.

Az idős házaspár elmondta, nagyon örülnek a könyvcsomagnak, hiszen Géza bácsi egyenesen megszállottja az olvasásnak. A nyertesek több évtizede hűséges előfizetői napilapunknak, és rendkívül hálásak azért, hogy a friss lapot minden reggel kikézbesíti nekik az újságkihordónk.

Elmondták, hogy a mostani nyereményjáték is ugyanúgy zajlott, mint ahogyan az eddigiek: a házaspár férfi tagja összegyűjtötte és kitöltötte a szelvényeket, a felesége pedig postára adta azokat.

Munkatársunkat sem engedték el üres kézzel, egy gyönyörű virággal kedveskedtek neki, hiszen ha az ember szíve szeretettel van tele, mindig van mit adni is neki.

Munkatársaink nevében még egyszer gratulálunk a szerencsés nyerteseknek!