2024. március 29., péntek
HOROSZKÓP

Szeptemberi előrejelzés

Nemcsak az ön születési jegyére utaló előrejelzést ajánlatos elolvasni, hanem azt is, ami az ön aljegyére vonatkozik (az aljegyet asztrológus számíthatja ki a születés pontos idejéből). Ha pontosabb és részletesebb előrejelzést szeretne, akkor azt a személyre szóló sorshoroszkópból kaphatja meg.
Ebben a hónapban sok harc folyik majd az igazságért, mely egy kicsit mindenkit érint, s a párkapcsolati dolgokban is meg kell oldani a régi, visszatérő problémákat. Mindezt a Merkúr fordulata a Mérlegben okozza, és a Mérleg jegyébe lépő Mars, mely egy nemkívánatos fényszöget alkot a Jupiterrel, a jog és igazság bolygójával. A Mérleg jegyének szintén sok köze van az igazsághoz, a joghoz, a párkapcsolathoz és az egyensúlyhoz.

Kos (március 21. – április 20.)
Önnél most fontos események történnek a karrier terén. Igen jó időszak ez akár munkahelyi előmenetelre, akár szakmai fejlődésre, esetleg fontos szokások elsajátítására. Ha bármilyen gondja volt az egészségével, állapotán most tud javítani. Házi kedvenceivel is sikere lehet. Ami a partnerkapcsolatot illeti, sokat javul a helyzet. A nyilvánosság előtt sikere lesz.

Bika (április 21. – május 20.)
A hónap elején és végén egy kis vita alakul ki a partnerrel, ismételten valaki számon kér öntől bizonyos kényes dolgokat, de az is lehet, hogy ön bújik a saját lelke mélyébe, és teszi fel ismételten a kérdést, hogy miért is? A szórakozás, az üdülés és a gyermekek most figyelmet követelnek, főleg a hónap elején. A hónap végén az egészségre kell odafigyelni, s nagy javulás érhető el.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Önnél most néhány hónapig sorsszerű dolgok történnek. Az otthon, a család, esetleg az ingatlanok foglalkoztatják. Figyeljen a gyerekekre és a szórakozásra is, most van ennek az ideje. Ami a törvényt, esetleg külföldöt és a hitet vagy a magasabb fokozatú tudást illeti, e téren jelentős, hosszú távú dolgok történnek, sikere lesz, ha a jó oldalon áll, de meg kell tanulnia alkalmazkodni is.

Rák (június 22. – július 22.)
Ez az időszak az utazásokról, a megbeszélésekről, a családról, a rokonságról, valamint az otthona javításáról, szépítéséről szól. Ha nyugalomra vár otthonában, akkor csalódni fog, mert veszekedések lesznek, ha nem lesznek munkálatok. Ezért legyen aktív. Most intézze az iratokat is. Telefonvásárlásra, kocsi adásvételére is alkalmas ez a periódus.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)
Igen jó időszak ez az ön számára, főleg pénzügyei alakulnak majd jól. Jó periódus ez befektetésekre, hosszú távú bizniszre. Sikere lesz az utazásokkal kapcsolatban, s iratai is rendben lesznek. Tanulásra is jó a szeptember. A hónap végére partnerével is sikeresen megbeszélik a dolgokat. Ha bármit ki akar harcolni, most tegye meg a lépéseket.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)
Eljött az ön időszaka, végre többet figyelnek önre. Most vegye kezébe az irányítást, ne tétovázzon, ne gondolkodjon sokat, hanem húzzon végre bele, bármiről is legyen szó. A hónap végére már kézzelfogható eredményeket is elérhet. Pénzügyi sikere lesz, de fontos, hogy tegyen is érte. Nagy pénzek fognak kimenni és bejönni.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)
Kivizsgálásokra mehet, jó eredményt ér majd el, de a hittel kapcsolatos dolgok is most jót tesznek önnek. Bizalmas beszélgetései lesznek, s lelkileg meg fog nyugodni. Egészségi állapota, sőt kinézete is javulni fog. Aktív és harcias lesz, olyan sikereket érhet el, melyek hosszú távon is megmaradnak.

Skorpió (október 24. – november 22.)
Baráti köre támogatni fogja, de ha együtt vállalkoznak valamire, akkor ön lesz a vezér, és irányítja majd az akciót. Itt az ideje, hogy lépjen céljai elérése érdekében. A társadalmi viszonyok kedveznek most önnek. Ha vannak rejtett dolgai – márpedig most lesznek –, azokkal kapcsolatban sikere lesz. Családja és ön között most megerősödik a viszony.

Nyilas (november 23. – december 21.)
Ez az időszak még mindig a tanulásról, az utazásról, a rokonokról és a szomszédokról szól. Bizonyos alkalmazkodások, harcok, idegeskedések, hangoskodások várhatók, de a hónap végére jó egyezség vagy megoldás van a láthatáron. Karrierjében fejlődés látszik, céljaiért sikeresen meg fog küzdeni, ám a hónap végén legyen óvatos a szavakkal, főleg a baráti körében, mert megsérthet valakit.

Bak (december 22. – január 20.)

Jól kezdődik ez az időszak, jelentős sikere lesz jogi és hivatalos ügyekben. A külföldiek és a távoli országok jelentős eseményekkel és hírekkel örvendeztetik meg önt. Karrierjét nem kell félteni, további előrelépés várható, ha azonban már nem dolgozik, növekedni fog az életszínvonala. Pénzügyekben most egy kicsit könnyelmű lesz, nem tud ellenállni a csábításnak.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Bizonyos régi problémák lassan, de biztosan oldódni fognak. Néha még úgy érzi, hogy az egyik szeme sír, a másik meg nevet, de a remény és a fény egyre erősebb lesz. Pénzügyei kicsit zavarosak és titokzatosak, segíteni is fog másokat. Gyermekével kapcsolatban a hónap végére jó hírek érkeznek. Partnerével kapcsolatban pedig boldog napok várnak önre.

Halak (február 20. – március 20.)
Jelentős lelki tisztuláson megy keresztül mostanában, s a hónap végére valószínűleg már érezni fogja a megkönnyebbülést. Jó döntést fog hozni. A párkapcsolatban jelentős javulás várható. A nyilvánosság előtt jól fog szerepelni, ismertsége nőni fog. Mások segítségére számíthat, pénzügyekben is. Vagyonnal kapcsolatos döntések, esetleg iratok is szóba jöhetnek.