2024. április 25., csütörtök

Őszi nagytakarítási akció

Októberben kezdődik a másodlagos hulladék eltakarítása Óbecse községben

Az óbecsei Tiszamente Kommunális Szolgáltató Kft. a tavaszihoz hasonlóan, az ősz folyamán, októberben is megszervezi nagytakarítási akcióját Óbecse község területén. Az akció során az építkezési törmeléken kívül, minden szemetet elhordanak, így a polgárok kirakhatják a régi bútoraikat, technikai eszközeiket és minden mást is, amire már nincs szükségük.

Péterrévén október 4-én és 11-én, 7 és 19 óra között viszik el a szemetet, míg Bácsföldváron és Radičevićen (Csikéria-pusztán) október 5-én és 12-én szintén 7 és 19 óra között hordják el a kirakott szemetet. Óbecsén az I. helyi közösség területéről október 6-án és 13-án, a II. helyi közösség területéről október 7-én és 14-én, míg a III. helyi közösség területéről október 8-án és 15-én viszi el a kommunális szolgáltató a szemetet. Október 9-én és 16-án 7 és 13 óra között a gazdaságok és a közterületek kerülnek sorra, míg október 5-én és 18-án Drea és Mileševo településekről szállítják el a kirakott szemetet, október 11-én és 18-án pedig Pecesorról.

A Tiszamente Kommunális Szolgáltató értesíti a polgárokat, hogy október 1-jétől megváltozik az iroda munkaideje a Miloš Crnjanski utca 60. alatt. Ezentúl 7 és 15 óra között fogadják az ügyfeleket. A szemételhordás ideje is módosul, 7 és 15 óra között viszik el a kamionok a szemetet. A piacon lévő kihelyezett iroda munkaideje nem változik, ezentúl is munkanapokon 7.30-tól 13.30-ig, illetve szombaton 7 és 11.30 között fogadja az ügyfeleket.