2024. április 19., péntek
ÚJVIDÉKI MEZŐGAZDASÁGI VÁSÁR

Inđijára került a főnyeremény

A vásár látogatói az idén is értékes nyereményjátékban vehettek részt, ha a belépőjegyekkel kapott szelvényeket kitöltötték és bedobták a szerencsedobozba. A nyeremények kisorsolása csütörtökön öt órára volt meghirdetve, ám a megbeszélt időpontban a sorsolóbizottság még tíz perces haladékot adott. Ez alatt a rövid idő alatt olyanok is bedobhatták szelvényüket a dobozba, akik addig késlekedtek.

Mint minden évben, az idén is az érdeklődők gyűrűjéből választották ki azokat a legfiatalabb vásárlátogatókat, akik kisorsolták a nyerteseket. Elsőként az MBV vállalat jóvoltából felajánlott Sakalak D pneumatikus vetőgép új tulajdonosának nevét húzták ki, aki nem más, mint a révújfalvi (Banatsko Novo Selo-i) Milica Šijaković, akinek az egyik ismerőse épp a helyszínen tartózkodott, így azonnal telefonos kapcsolatot is létesítettek vele. A Kite Kft.-nek köszönhetően egy John Deere X350R típusú fűnyírótraktort is kisorsoltak. A nyertes Toplica Stanojević, a dél-szerbiai Aleksinac község lakója. Szintén az MBV vállalat felajánlásából a Palazoglu pótkocsit Jonel Kerčoban alibunari lakos viheti majd haza.

A legértékesebb nyereményt majdhogynem a vásár legfiatalabb látogatója húzta ki, miután a sorsolóbizottság elnöke beletette a jókora dobozba, amelyben jól megkeverte a sorsjegyeket. Az idei mezőgazdasági vásár fődíja az Agropanonka támogatásával egy Belarus 82.1-es típusú traktor volt. Ezzel az igen értékes nyereménnyel Dejan Filipović traktorozhat majd haza Inđijág, miután holnap átveszi a kulcsokat.