2024. április 24., szerda

Horgosra került a számlás nyereményjáték egyik autónyereménye

Vajda Andrea örülhet az új gépkocsinak

A sikeres tavaszi forduló után mától szombatonként hat húzásra kerül sor, és többek között összesen 30 Fiat 500L típusú személygépkocsi és nyolc fővárosi lakás talál gazdára a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű nyereményjáték keretében.

Ma öt autót és egy lakást sorsoltak ki. A lakást Titomir Stojković nyerte, aki Bolečról küldte be a nyereményt hozó borítékot.

A gépkocsikat a következők nyerték: Goran Radojković (Újvidék), Dragica Petrović (Nagybecskerek), Vajda Andrea (Horgos), Momčilo Krstić (Belgrád) és Milan Jovanović (Újbelgrád).

A nyereményekre azok is pályázhatnak, akik az idei első fordulóban küldték be a 10 darab számlát tartalmazó borítékokat. Az egyenként legkevesebb 100 dinár értékű pénztárgépszámlákat vagy a bankkártyás fizetést igazoló nyugtákat továbbra is postázhatják a nagykorú szerb állampolgárok. A Szerbiai Posta közleménye szerint a mai húzáshoz közeledve naponta mintegy 50.000 borítékot továbbítottak a fővárosba.

A Vedd el a számlát, és nyerj! nyereményjátékkal a kormány az árnyékgazdaság visszaszorításának jelentőségére szeretné felhívni a figyelmet.