2024. március 29., péntek

Gyémánt-díjas Magyarkanizsa városmarketingje

A Miskolci Egyetem Marketing és Turizmus Intézete és a Magyar Marketing Szövetség 7. alkalommal hirdette meg felhívását a Városmarketing Gyémánt Díj elnevezésű elismerés elnyerésére. A díjjal a legkiválóbb marketing megoldásokat díjazzák évről évre azzal a céllal, hogy a városmarketing, mint komplex tevékenység népszerűségét, ismertségét növeljék.


Idén Magyarkanizsa község is a nevezők között volt. A Hello Kanizsa a magyarkanizsai önkormányzat turisztikai márkaneve, amelynek célja a község és a turisztikai kínálat egységes megjelenítése és népszerűsítése határon innen és túl. Az elmúlt másfél év külső kommunikációs megoldásait neves szakértőkből álló zsűri értékelte és Gyémánt Díjjal jutalmazta. Büszkén mondhatjuk, hogy Magyarkanizsa község az első határon túli nevező, aki ebben a díjban részesült.


A díjakat dr. Piskóti István, a Miskolci Egyetem professzora és dr. Papp-Váry Árpád, a Magyar Marketing Szövetség alelnöke adta át a díjazottaknak. Dr. Papp-Váry Árpád a bevezetőjében külön köszöntötte Magyarkanizsa képviselőit és elmondta, bízik benne, hogy a jövőben egyre több határon túli pályázójuk lesz.
A díjat Fejsztámer Róbert magyarkanizsai polgármester vette át Budapesten a díjátadó konferencián.