2024. április 19., péntek

50.000 kedvelésért 50.000 dinár

Egy nagy mérföldkőhöz érkezett a Magyar Szó Online csapata, hiszen Facebook-oldalunk elérte az 50.000. oldalkedvelést.

Ezt szeretnénk most megköszönni Önöknek, Olvasóinknak, így egy nyereményjátékot hirdetünk meg ennek apropóján. A nyeremények összértéke 50.000 dinár.

Ahhoz, hogy Ön is részt vegyen a nyereményjátékunkban, nincs más dolga, mint e nyereményjáték Facebook-posztja alatt hozzászólásban megírni, hogy melyik cikkünk tetszett Önnek az utóbbi időben a legjobban, és miért.

A nyereményjáték holnap, szeptember 17-én, 15 óráig tart, amikor is egy program segítségével három szerencsés nyertest hirdetünk!

Az első nyertesünk a következő nyereménnyel lesz gazdagabb: 4 darab két személyre szóló éjszakázás a gyönyörű Majkin salašon, ahova elviheti egész családját és barátait is.

Második nyertesünk 10 darab belépővel lesz gazdagabb a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe, valamint egy borcsomagot is ajándékozunk neki a Vindulo borászat válogatásából.

Harmadik nyertesünk egy elektromos grillsütő szerencsés tulajdonosa lesz, valamint egy 5000 dinár értékű ajándékutalványt is ajándékozunk neki az Apolo gyógyszertárba.



Nyereményjátékunk feltételeiről bővebben itt tájékozódhatnak: http://bit.ly/2jNtula

Minden Olvasónknak sok szerencsét kívánunk!