2021. október 16., szombat

Családi tragédia Dunakeszin, három halott

Három embert ölt meg egy férfi hétfőre virradóra a magyarországi Dunakeszin. A volt anyósával, a volt feleségével és saját gyerekével végzett. Még azelőtt öngyilkos lett, hogy a rendőrök kiérkeztek volna a helyszínre. Így ugyan az ügyben emberölés miatt indítottak nyomozást, ezt valószínűleg hamar le fogják zárni. 

Dunakeszi csendes kertvárosi övezetében történt a tragédia, a Kisfaludy utcában. A hármas gyilkosság az utca közepén történt. Az utcát mind a két sarkon szalaggal hermetikusan zárták le a rendőrök, ide senki sem léphetett be. 200 méterre a gyilkosságtól feszítették ki a szalagokat.

Szó szerint ellepték a csendes utcát a rendőrök és a helyszínelők. Utóbbiak csak az utcán hatan rögzítették a nyomokat. Fehér ruhában, kapucniban, lábvédőben. Egy 1 méterszer 1 méteres LED panelt tettek ki a helyszínelők, hogy a korom sötétben lássanak – írja az origo.

Maga a lövöldözés este 10 órakor kezdődött. Az elvált férfi akkor jelent meg a háznál. Előbb anyósával, aztán a volt feleségével végzett, majd saját gyerekét is megölte. Amikor a kommandósok megérkeztek, többször fölszólították, hogy tegye le a fegyvert és jöjjön ki. Amikor nem kaptak választ, egy hanggránátot dobtak be, aztán behatoltak. Ezért gondolhatták azt a helyiek, hogy még ekkor is tartott a lövöldözés. Az 54 éves férfi azért nem válaszolt a rendőröknek, mert már halott volt. Miután végzett a hármas gyilkossággal, öngyilkos lett. Úgy tudjuk, fejbe lőtte magát – jelenti az origo. Az áldozataira pedig több lövést is leadott.