2024. április 19., péntek

Rúzsa Magdi hármas ikreket hord a szíve alatt – FRISS FOTÓ

Anyai örömök elé néz Rúzsa Magdolna – robbant be a hír kora reggel a blikk.hu által, ám az igazi hír mégiscsak az, hogy az énekesnő három gyermeket hord a szíve alatt.
Rúzsa Magdi már korábban is beszélt arról, mennyire vágyik az anyaságra, de azzal is tisztában volt, hogy a munkája miatt nagyon oda kell figyelnie az időzítésre. Most viszont a férjével úgy érezték, készen állnak rá, hogy szülők legyenek, a gyermekáldásra pedig nem is kellett sokáig várni.

Miután a terhesség 12. hetéig bármi előfordulhat, eddig nem akarták világgá kürtölni a boldogságukat, a Czeizel Intézetben történt vizsgálat azonban kimutatta: az énekesnő hármas ikreket vár, a szíve alatt hordott három csöppség pedig egészséges és szépen fejlődik. – Pár napja elsírtam magam, amikor megértettem, milyen isteni kegy és mekkora csoda az, hogy három kicsi lélek is egyszerre minket választott. Elmondhatatlan érzés. A legmesésebb az egészben, hogy mindez természetes módon történt. Nem volt itt lombik... – mondta a Blikknek a 35 éves kismama, aki egyelőre bírja a munkát, ám hamarosan vissza kell vennie a tempóból, hiszen a nem mindennapi várandósság miatt sokkal jobban oda kell figyelnie magára és a picikre is.