2024. március 28., csütörtök
KÜLFÖLDI LABDARÚGÁS

Győzelem még Ronaldo nélkül

Fontos pontokat gyűjtött be a Manchester United csapata Wolverhamptonban a Premier League harmadik fordulójában. A vörös ördögök a legfrissebb sztárigazolásuk, Cristiano Ronaldo nélkül is nyerni tudtak a Wanderers vendégeként 1:0 arányban.

A találkozó egyetlen, mindent eldöntő gólját Mason Greenwood szerezte az összecsapás 80. percében. A manchesteri gárda ezzel a diadalával holtversenyben a második helyen áll az angol pontvadászatban.

2:2-es döntetlent játszott egymással az Atletico Madrid és a Villarreal együttese a spanyol bajnokság vasárnap esti rangadóján. A gólokat a madridiak számára Luis Suarez és Mandi (öngól) szerezte, míg a sárgamezesek közül Trigueros és Danjuma volt eredményes.

A címvédő Atletico ezzel az egy ponttal visszacsúszott a tabella ötödik helyére. A fordulót győzelemmel zárta a Barcelona, a Real Sociedad és az Athletic Bilbao is.

Angol bajnokság, a 3. fordulóban: Tottenham–Watford 1:0, Wolverhampton–Manchester United 0:1. Az élcsoport: Tottenham 9, West Ham, Manchester U., Chelsea, Liverpool, Everton 7 pont stb.

Francia bajnokság, a 4. fordulóban: Lille–Montpellier 2:1, Reims–PSG 0:2. Az élcsoport: PSG 12, Angers 10 pont stb.

Német bajnokság, a 3. fordulóban: Union Berlin–Borussia (M) 2:1, Wolfburg–Leipzig 1:0. Az élcsoport: Wolfsburg 9, Leverkusen, Bayern, Freiburg 7 pont stb.

Olasz bajnokság, a 2. fordulóban: Genoa–Napoli 1:2, Sassuolo–Sampdoria 0:0, Milan–Cagliari 4:1, Salernitana–Roma 0:4.

Az élcsoport: Lazio, Roma, Inter, Milan, Napoli 6 pont stb.

Spanyol bajnokság, a 3. fordulóban: Barcelona–Getafe 2:0, Cadiz–Osasuna 2:3, Rayo Vallecano–Granada 4:0, Atletico–Villarreal 2:2.

Az élcsoport: Real Madrid, Sevilla, Valencia, Barcelona, Atletico, Mallorca 7 pont stb.