2024. április 25., csütörtök

Vulin: Nem ismerem a fényképen látható másik személyt

Aleksandar Vulin belügyminiszter és Vladimir Kovačević Kovač, a Rad labdarúgócsapatának szurkolói táborának egykori vezetőjével ölelkezve látható egy fényképen. Kovačevićet illegális fegyverviselésért tartóztatták le – írja az N1 hírportál.

Vulin belügyminiszter megerősítette, hogy a fénykép még hétfőn készült, a Riblja Čorba együttesének koncertjén, de tagadta, hogy ismerné a képen látható másik személyt.

A fényképen én és egy számomra ismeretlen ember látható, amely a hétfői Riblja Čorba koncerten készült. Leellenőrzöm, hogy kiről is van szó és közzéteszek mindent, amit csak megtudok. A Đilashoz közelálló sajtóorgánumok több tíz fényképet készíthettek különféle emberekről, akik a közelembe mentek és lefényképezkedtek velem. Senkinek sem tiltom meg, hogy a közelembe férkőzzön és beszélgessen velem – mondta Vulin.

A fényképen látható személy kilétét Mara Halabrin, Aleksandar Halabrin édesanyja erősítette meg, akinek a holttestét Sopotában találták meg.

A fiának Kovačevićtyel való kapcsolatára már többször felhívta a figyelmét az ellenőröknek, de azok sosem hallgatták meg.

A fényképet az éjszaka láttam meg és akkor minden reményem elveszítettem a rendőrségben. Valahol mélyen hittem az államban, amelyben születtem, de ezután mit várhatok tőle? - mondta a meggyilkolt Aleksandar Halabrin édesanyja.