2024. április 19., péntek
HOROSZKÓP

Augusztusi előrejelzés

Nemcsak az ön születési jegyére utaló előrejelzést ajánlatos elolvasni, hanem azt is, ami az ön aljegyére vonatkozik (az aljegyet asztrológus számíthatja ki a születés pontos idejéből). Ha pontosabb és részletesebb előrejelzést szeretne, akkor azt a személyre szóló sorshoroszkópból kaphatja meg.
A Jupiter mozgása retrográd, tehát a Földről nézve visszafelé halad, ezért az igazság behajtása nehezebben halad, régi jogi ügyek újra aktuálisak lesznek, s akinek köze van külföldhöz, azok is kisebb akadályokra, lassulásra számíthatnak.

Kos (március 21. – április 20.)
A munkahelyén egy kis igazságtalanság vagy konfliktus várható, főleg a hónap elején. Meg is fogja erőltetni magát, óvakodjon a sérülésektől munka közben. Gyermekei sem fogják kímélni, régi nézeteltérések hirtelen ismét erőre kapnak, legyen óvatos, hogy ez ne ejtsen hosszú távon csorbát a viszonyukon. Ez a szerelemre is vonatkozik.

Bika (április 21. – május 20.)
Jó hírekre számíthat gyermekével kapcsolatban, ami hivatalos helyről érkezik. Az Uránusz jól befészkelte magát az ön jegyébe, s az utóbbi évben sok meglepetést hozott, melyek nem voltak mindig kellemesek. A hónap eleje ismét váratlan feszültséget, gondot hoz, régi problémák bukkannak elő, új csomagolásban. Használja bölcsességét és tapasztalatát, hogy mielőbb s minél kevesebb veszteséggel túl legyen rajta.

Ikrek (május 21. – június 21.)
A holdcsomópont az ön jegyében sok embernek, de főleg önnek ebben az évben olyan életfeladatokat hoz, melyek sorsszerűek, s arra akarják megtanítani, hogy szerezzen minél több információt ugyanarról a dologról, és szűrje ki belőlük a közöset, az igazságot, de tanulja meg azt is, hogy az igazság nem mindig csak egy, hanem attól függ, hogy honnan, milyen szemszögből figyeljük. Tanuljon meg változtatni felfogásán, nézetein, s ha kell, merje ezt kimondani, ne ragaszkodjon az elavult kijelentésekhez, ígéretekhez!

Rák (június 22. – július 22.)
Nos, az anyagiak ismét gondot okoznak! Ne próbáljon most eltitkolni semmit, mert vagy nem sikerül, vagy felemészti önt. Olyan dolgokról fog most tudomást szerezni, melyek felháborítják. Nem kedvez ez az időszak semmilyen jogi eljárásra, biztosításra, örökség rendezésére, az adók, adósságok pedig gondot okozhatnak.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)
Ez lenne végre a kiteljesülés, büszkeség és elismerés hónapja, mivel a Nap az ön jegyében van, ám a Szaturnusz beleront az egészbe, már a hónap elején, s ez a gátlás partnere miatt lesz nagy részben. Még össze sem szedi magát, és még egy váratlan esemény is ront a helyzetén, melyet felettesei vagy szülei miatt fog megtapasztalni. Ügyeljen a pénzére s a jogi dolgokra, főleg a hónap elején.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)
A hónap elején túlzásokba eshet, harcias és könnyelmű lesz, az élvezeteket túlságosan hajszolni fogja. Főleg a Mars hatása ez, s titokban lelkiismeret-furdalása lesz, nehéz álmok vagy álmatlanság gyötörhetik. A hónap közepére rendeződnek a dolgok. Továbbra sem lesz teljesen megelégedve munkakörülményeivel, habár kicsit javul a helyzet.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)
Az otthona szépítése stagnál, a biztonsága nagyon megingott, a szórakozás és kikapcsolódás hiánya és a barátai elhidegülése, távolságtartása már egy ideje bántja, a hónap elején ez még fokozódik. Úgy érzi, hogy a váratlan, elkerülhetetlen események áldozata lett, s ezen még a társadalmi helyzet is csak ront. A hónap közepétől javul egészsége és kedélye, s ez küllemén is megmutatkozik.

Skorpió (október 24. – november 22.)
Feletteseivel, otthonával, ingatlanával, esetleg szüleivel vagy azokkal kapcsolatos dologgal gyűlik meg a baja, főleg a hónap elején. Nem kedvező ez az időszak jogi ügyek intézésére sem. Egy barátjával is konfliktusba kerülhet. Óvja párkapcsolatát, ha nem akar egyedül maradni. A kicsapongásokat halassza máskorra, most nagy veszélybe sodorhatják önt.

Nyilas (november 23. – december 21.)
Elmerenghet, hogy hova tűntek a gondtalan időszakok? Ám ha megpróbál most gondtalan, könnyelmű lenni, s túlzásba vinni a dolgokat, a büntetés azonnal érezhető lesz. Ügyeljen szomszédaira, rokonaira, irataira, szavaira, és most ne kössön szerződéseket. A közlekedésben sem lesz nagy szerencséje, óvatos legyen az utazások alkalmával, főleg, ha külföldre megy.

Bak (december 22. – január 20.)
Egy kis fény a sötétségben, főleg az anyagiak területén. Sajnos, nem először ütközik nehézségekbe, amelyektől jelen pillanatban sem lesz megkímélve, s a kiút a tapasztalat használatában van, no és az optimizmusban, amit sajnos ön nemigen tud elfogadni, pedig végre meg kellene próbálnia. A hónap második fele örömöt hoz a gyerekekkel, a szerelemmel, a szórakozással, esetleg a nyaralással kapcsolatban.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Az ön számára jó hír, hogy a Jupiter ismét besétált az ön jegyébe, s így megkönnyíti e nehéz időszakot. Jó hírek és események várnak önre külfölddel és külföldiekkel kapcsolatban is. Az éjszakai pihenésre ne nagyon számítson, s cselekedjen úgy, hogy ne gyötörje bűntudat. A baráti kapcsolatok és találkozások örömöt okozhatnak.

Halak (február 20. – március 20.)
Itt az ideje, hogy a lelki eredetű problémákat megoldja. Egy kis probléma várható az egészség és munka terén, a szokásain változtatni kell, ha ez eleinte nehezen is megy. Céljait most inkább titkolja el. A baráti kapcsolatok, a csoportok, melynek résztvevője ön is, és a társadalmi helyzet, mely kihat önre is, igen fontosak, sok nehézséggel, felelősséggel és teherrel járnak, ám ezek sorsszerű leckék, feladatok, nem véletlenül került ön ebbe a helyzetbe. Igyekezzen komolyan venni, s felelősséget vállalni.