2024. április 23., kedd

A cédrusfa árnyékában

Újabb Lidl üzlettel gazdagodott Újvidék

Az üzletlánc megnyitotta negyedik bevásárlópontját is a székvárosban. A Szatellit városrészben, a Futaki út 48. alatt várja a vásárlókat.

Az Európa-szerte jelenlevő, német üzletlánc önkiszolgálója hagyományos szalagavató ünnepséggel kezdte meg munkáját. Martina Petrović, a Lidl itteni kommunikációs részlegének vezetője üdvözlőbeszédében kiemelte, hogy a bolt megnyitása annak a nagyfokú bizalomnak az eredménye, amelyet a székváros polgárai tanúsítanak irántunk. – Meggyőződésünk, hogy a kiváló minőségű és egyúttal kedvező áron megvásárolható termékek napi kínálata mellett fogyasztóink élvezettel látogatják majd azt a szabadtéri sarkot is, amit a Lidl szakértői a 80 éves cédrusfa alatt rendeztek be, különleges momentumként.

Új üzletünkben 25 kiképzett alkalmazott szolgálja ki a vásárlókat, akik teljesítményfüggő javadalmazásban részesülnek. Ebben az újvidéki Lidl önkiszolgálóban is gazdag termékskálával várjuk az érdeklődőket, 1800-nál is több hazai és külföldi termék kapott helyet a polcokon. A kinálat gondosan összeválogatott és minden héten frissítjük. Kedvező az ár-érték-arány, vagyis a Lidl hagyományos üzleti szemléletével összhangban a minőség és a méltányos ár van előtérben – magyarázta a részlegvezető.

Ezen a héten a polcokon megtalálhatók az ismert, ázsiai, sós és édes ízek, továbbá a tavaszi tekercsek, különféle mártások, adalékok, különleges fagylaltok és gyümölcsdesszertek. Ezenkívül a vásárlók iskolai felszerelésből is válogathatnak. 31 ceruzát tartalmazó tolltartó, ergonomikus és vízálló hátitáska, füzetek, világító földgömb és még sok más, jó minőségű termék segítheti a sikeres iskolakezdést. Az új székvárosi Lidl-üzlet minden munkanapon 8 és 22 óra között tart nyitva.