2024. április 18., csütörtök

Súlyos közlekedési baleset Újvidéken

Egy huszonnyolc éves újvidéki lány életét vesztette, míg egy huszonhárom éves fiatalember megsérült az éjszaka folyamán, amikor a Belgrádi sétányon a robogójukon közlekedve elütötte őket egy Range Rover terepjáró – írja a 021.rs hírportál.

Dr. Zoran Krulj, a mentőszolgálat szóvivője elmondta, hogy a mentők éjszaka 1.23-kor érkeztek ki a helyszínre a Žeželj híd közelében.

A megsérült lányt eszméletlen állapotban szállították a Klinikai Központ Sürgősségi Központjába, míg a fiatalembert a helyszínen ellátták és a sebészeti osztályra szállították.

A lány az orvosok erőfeszítései ellenére a kórházban belehalt sérüléseibe. A rendőrségi információk szerint a terepjáró sofőrje a temerini illetőségű O. K. (29) volt, aki a gyanú szerint az esetet követően elmenekült a helyszínről.

Menekülés közben még egy leparkolt Mazda CX-5 márkájú gépkocsit is megütött, ennek következtében a terepjáró regisztrációs táblája is leesett, ezzel pedig a rendőrök könnyen megtalálták a tettest.

Hamarosan letartóztatták és ekkor kiderült, hogy ittas állapotban vezetett. A gyanúsítottat 48 órás előzetes letartóztatásba helyezték, majd bűnvádi feljelentés mellett az illetékes bíróság elé kerül.