2024. március 29., péntek

A gyerekek végignézték, ahogy édesapjuk megkéseli édesanyjukat

Az apa a bűncselekmény után a Tiszába ugrott

Kilencszer szúrta meg feleségét, a 44 éves Zsuzsannát a törökkanizsai D. Norbert (36), majd a tiszai hídról leugorva megpróbált öngyilkos lenni. A július közepén történt eset a nő állítólagos hűtlensége miatt történt, azt pedig verbális konfliktus előzte meg, írja a Blic.

A családon belüli erőszakot a házaspár kiskorú gyermekei is végignézték. A férfi, aki szakmája szerint hentes, mellkason szúrta feleségét. A szomszédok Zsuzsanna hűtlenségét említik a támadás indítékaként.

„Megdöbbenve hallottuk, mit tett. Bár mindenki tudja, hogy a felesége megcsalta, ez nem indokolj tettét. Két gyermekük van, egy lányuk és egy fiuk. Ami a legrosszabb, mindez a szemük előtt történt” – mondta hitetlenkedve a szomszéd.

A családi dráma a Tiszagyöngye Művelődési Egyesületnél játszódott le, a házaspár ugyanis egy hátsó udvari lakásban élt, cserébe pedig gondnokként dolgozott a létesítményben.

A támadás után Norbertet a törökkanizsai kórház pszichiátriai osztályára vitték. Az ügyet a nagybecskereki felsőbb ügyészség vette át.

„Amikor késsel megszúrta a nőt, Norbert a hídhoz ment, a Tiszába ugrott, öngyilkosságot próbált elkövetni. Ez azonban nem sikerült neki, a rendőrök letartóztatták. Bár súlyosan megsebesült, Zsuzsannának sikerült értesítenie a hatóságokat” – mesélték a dráma részleteit a szomszédok.

A sérült nőt a törökkanizsai mentő súlyos állapotban a zentai közkórházba szállította, majd a Vajdasági Klinikai Központba helyezték el. Nem hivatalos információk szerint Zsuzsanna állapota stabil.