2024. április 17., szerda
OROM

Hamarosan újra zeng Orom

Egy év kihagyás után ismét Malomfesztivál

Az idei Malomfesztivál augusztus 13-án és 14-én kerül megrendezésre Oromon. Sokszínű programok, kidolgozottabb, letisztultabb formák és családiasabb hangulat várja az odalátogatókat. Mindkét nap lesz meditatív hatha jóga, drámajáték, mozgástréning és kézműves-foglalkozások. A gyerekeket zenés, mesés programok várják, míg a szüleik többek között okosodhatnak a babahordozásról és a dúlaságról.

A 13-ai, péntek esti zenei fellépők többek között: a rapper bongor, a Sin Seekas, a Šajzerbiterlemon, a svájci Human Element, az instrumentális folk-popot játszó Zajnal, a Fokos, a Fish In Oil, a Jazzszigor/Schinanski, a belgrádi Tebra, a budapesti Zsüd, Stroberiz/Tankman és Hansol lesznek.
A 14-ei, szombat esti fellépők között pedig: a jubileumi szuper best of koncerttel érkező Tudósok, az UpRize, a Lucy Dreamin’, a Pendergő tamburazenekar, a Juhász zenekar, a pszichedelikus dalokkal érkező Decolonize Your Mind Society, a folk-rockot játszó KurtaUtca, Jacaránda, a lemezlovasok Bellegance&Fraser, a szegedi Cord és Bété lesznek. A teljes programot a fesztivál Facebook-oldalán tekinthetik meg az érdeklődők.

Ahogy korábban is, a fesztiválon a Soul Kitchen biztosítja majd az ebédet a fesztiválozók számára. Újdonság lesz idén a Malomfesztivál Teaháza, amely először nyitja meg kapuit a közönség előtt.
A Malomfesztivál támogatói a Magyar Nemzeti Tanács, a Bethlen Gábor Alap, a Nemzeti Kulturális Alap, Magyarkanizsa község, valamint az oromi helyi közösség.