2024. március 29., péntek
KREATÍV PERCEK

Színes öltözők a Vajdasági Birkózóakadémián

Segít a lakberendező!

Mielőtt hozzáfogna otthona, irodája, egyszóval környezete megtervezéséhez, kérje ki lakberendezőnk tanácsát! Olyan ötleteket és megoldásokat kaphat tőle új rovatunkban, amelyeket csak tapasztalt szem lát. Még akkor is, ha csak kisebb átalakítást tervez, stílust vagy bútort szeretne váltani, és kissé elbizonytalanodott a hatalmas kínálat láttán, vagy netán nem is tudja, hogyan fogjon hozzá.

Az előző két részben már bemutattam az Akadémián a bentlakó gyermekek szobáit, valamint a vidéki, külföldi edzők számára létrehozott apartmant. Ebben a részben a gyermekek számára tervezett öltözőket részletezem.

Összesen négy helyiséget alakítottunk ki. Az öltözőpadok méret szerint egyformák, bár a helyiségek két különböző méretben épültek. Kettő nagyobb és kettő kisebb, melyek tusolóval is rendelkeznek. A helyiségekben elhelyezett elemek között van ülőfelület, ami alá a cipőt is be lehet tenni. Felül pedig zárható szekrénykék és polcos rész is található. Külön kiemelném az íves oldalfalakat, ami még egyedibbé teszi a különben átlagos bútordarabokat.


Mind a négy öltözőt különböző színvilágban terveztem. Az elsőben citromsárgák az oldalfalak, valamint almazöld és citromsárga zárható ajtók követik egymást, váltakozva.

A második helyiségben az öltözőpadok oldalfala sötétkék színű, a zárható ajtók pedig a narancs és a sötétkék váltakozása.

A harmadikban zöld oldalfallal kék és zöld a zárható ajtók színe.

A negyedik helyiség pedig a narancs és zöld kombinációt kapta.

Mindegyik helyiség nagyon tágas, friss, fiatalos és modern. Jó lesz ide betérni a gyermekeknek edzés után.

***
Ha lakberendezéssel kapcsolatos kérdésük van, kérdezzenek, és a lap hasábjain megválaszolom. Levelüket a szerkesztőség címére küldjék postán (Magyar Szó, 21000 Novi Sad, Vojvode Mišića 1.) vagy e-mailben (tarka@magyarszo.rs). A borítékra írják rá: Segít a lakberendező.