2024. április 24., szerda

Kiállítás és kreatív foglalkozás

Pénteken tartották meg Vanja Subotić Identity Egg című kiállításának tárlatvezetését és mutatták be annak katalógusát a szabadkai Kortárs Galériában. A kiállítást Miroslav Jovančić kurátor méltatta.
Ugyanott július 27-én 17 és 19 óra között kreatív foglalkozásokat tartottak Nyitott könyv címmel. A műhelymunkák különféle tevékenységeket foglalnak magukba, a könyvkötéstől (füzetek készítése a művészeti jegyzetekhez) a munkákig, amelyeket Vanja Subotić kiállításának művei ihlettek, és lehetőség nyílik meditatív jógagyakorlatokkal való összekapcsolásra is. A foglalkozást maga a művész vezeti majd. A műhelyfoglalkozásra 16 éves kortól lehet jelentkezni, illetve felnőtteket is várnak, a résztvevők számát 10 főre korlátozták. A workshopon való részvétel ingyenes, regisztrálni pedig július 26., 18 óráig a következő e-mail-címen lehet: .pedagog.sgsu@gmail.com
A szervezők arra kérik a résztvevőket, hogy viseljenek védőmaszkot, tartsák be az előírt védőintézkedéseket a tárlatvezetésen, valamint a műhelymunkákon.