2024. április 19., péntek

Fenyő Miklós a szabadkai városnapi ünnepségen

A zenei pályán eltöltött több mint 50 év, több mint 400 dal, több mint egy szerző, több mint egy előadó: egy kultusz: Fenyő Miklós. Nyári turnéjának egyik kiemelt állomása lesz szeptember 2-án Szabadka, amikor a szabadkaiak a városnapja alkalmával vehetnek részt koncertjén.
A Fenyő Gyöngye zenekar és a Csacska Macska vokál kíséri a neves előadót, a Jampi Angyalok pedig mindent megtesznek azért, hogy mindenkit táncba vigyenek. Az este folyamán természetesen felcsendülnek majd az elmaradhatatlan „örökzöld" slágerek is, mint a Csókkirály, a Hotel Menthol, a Csavard fel a szőnyeget, vagy a Made in Hungária, de meglepetésekben sem lesz hiány.
Fenyő a 60-as évektől ő a rock&roll elsőszámú, és utánozhatatlan nagykövete, aki a hosszú kényszerszünet után idén nyáron is töretlen energiával koncertezik országszerte, és a határokon túl is. A több száz szerzeménye mellett, aranylemezek, platinalemezek, sőt gyémántlemezek, állami kitüntetések sora, több musical és egy film, Made in Hungaria címmel jelzi hihetetlen termékeny pályafutását. Nemrég bemutatásra került legújabb musicalje Aréna címmel, és minden évben méltó befejezése az évnek a Fenyő ünnep az Arénában.