2024. április 19., péntek

Zöld szerelem a vásáron

Az idei Green Love fesztivált az Újvidéki Vásáron tartják meg július 30-án és 31-én, a fesztiválon a legjobb DJ-ek fognak gondoskodni arról, hogy az elektronikus zene szerelmeseinek két felejthetetlen estét szerezzenek. A kiváló hangulatot július 30-án, pénteken Jay Lumen fogja szavatolni, mellette Miloš Vujović és a Linear Disruption is fellépnek. A következő estén a zöld varázslat folytatásáról Sebastien Leger, DJ Novak, Fakir és Bokee gondoskodik. A szervezők örömüknek adtak hangot amiatt, hogy most már végre, hosszabb idő után újra megrendezhetik a fesztivált, betartva a járványtani előírásokat.


A legutóbbi Green Love fesztivált októberben tartottuk meg, online, most pedig hihetetlenül boldogok vagyunk amiatt, hogy az elektronikus zene kedvelőinek ismét színvonalas programot tudunk biztosítani. A művészet mindig győzedelmeskedni fog, erről tanúskodik az is, hogy már csak nagyon kevés jegy maradt a két napos, júliusi kalandra – hangsúlyozták a szervezők közleményükben.
Belépőket a Gigstix elárusítóhelyeken lehet váltani 2290 dináros áron, egy napra pedig 1490 dinárt kell fizetni. A biztonságos szórakozás érdekében a 18 évnél fiatalabbak nem vehetnek részt az eseményen, valamint a járványtani előírásokat is szigorúan be kell tartani.