2021. szeptember 25., szombat
ADORJÁN

Fodrozik a Tisza vize

Az adorjáni Szőke Tisza Művelődési Egyesület vegyes kórusa szombatra szervezte meg a XVI. Fodrozik a Tisza vize nevű népzenei találkozóját a helyi művelődési otthonban. A program délután vette kezdetét a vendégek fogadásával, utána szentmisét szolgáltattak a templomban, majd ezt követte az ünnepi műsor a fellépésekkel. Este vacsorával és mulatsággal kedveskedtek a résztvevőknek.

Lapunknak Baráth Katalin szervező elmondta, idén is nagyon szépen sikerült a rendezvény. Minden meghívott csoport el tudott hozzájuk látogatni, a műsor remek hangulatban telt, mindenki jól érezte ott magát, ugyanúgy, mint a programzáró vacsorán és mulatozáson. Hiányzott már az embereknek, hogy végre kicsit kimozduljanak otthonról, és találkozzanak az ismerőseikkel. Szerencsére mire jött a zivatar és az áramkimaradás, addigra be is tudták fejezni a rendezvényt.
A találkozót Magyarkanizsa község önkormányzata és a Tartományi Oktatási, Jogalkotási, Közigazgatási és Nemzeti Kisebbségi – Nemzeti Közösségi Titkárság támogatta.